Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ισοπαλία για τον Διαγόρα στην Άρτα

Ισοπαλία για τον Διαγόρα στην Άρτα

0
Dodekanisos

Χωρίς σκορ έμειναν στην Άρτα, Καραϊσκάκης και Διαγόρας, σε αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική της Super League 2 (Νότιος όμιλος). Στα της αναμέτρησης, ο Καραϊσκάκης ήταν η ομάδα που είχε το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Ρούνεϊ και Ντοναλντόν. Χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Μπίντση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, η ομάδα της Άρτας αύξησε πολύ περισσότερο την πίεσή της. Μάλιστα είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες με κεφαλιά του Ναζίμ στο 35′ και προβολή του Σταματή στο 39′, αλλά ούτε σε αυτές κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη και παρά την υπεροχή των γηπεδούχων, ο Διαγόρας στην πρώτη του ουσιαστική στιγμή στο ματς άγγιξε το γκολ. Ειδικότερα, στο 62′ το πλασέ του Μπαστιάνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ξανά με τον Μπαστιάνο απείλησε, όμως το γυριστό σουτ του πέρασε άουτ. Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες κοίταξαν περισσότερα να μην δεχθούν γκολ. Σαν αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ως το φινάλε. Στο 92′ ωστόσο ο Κλιγγόπουλος πήγε να δώσει τη νίκη στον Καραϊσκάκη, αλλά ο Μπίντσης τον σταμάτησε με εντυπωσιακή απόκρουση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καραϊσκάκης (Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Κρισμάρεβιτς, Ρουμπάνγκουκα, Ναζίμ (56′ Δερμιτζάκης), Σταματής (75′ Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (70′ Κορέλας)

Διαγόρας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Σινγκ (82′ Νογκέιρα), Ρουγκάλας, Μπούμπας (60′ Γιώργου), Μουμίν, Καρατάσιος, Πίσπας (60′ Λαμπίρης), Μπαστιάνος, Ζούνης (66′ Τάτσης), Κουϊρουκίδης (82′ Τσιαντούλας)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments