Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ισοπαλία για τον ΑΣ Τήλου

Ισοπαλία για τον ΑΣ Τήλου

0
as_tilou_anagennisi3
Dodekanisos

Έχασε την ευκαιρία να περάσει και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ο ΑΣ Τήλου, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 3-3 στην Κρητηνία από τον αξιόμαχο Αλθαιμένη, στο ματς που έριξε χθες την αυλαία της 11ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι που παρατάχθηκαν με μόλις έντεκα παίκτες στην αποστολή, διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν τέρμα του Μανωλάκη στο 85’ για οφ σάιντ που θα τους έδινε τη νίκη, και ενώ το γκολ προήλθε από στημένη φάση.
Η Τήλος ξεκίνησε δυνατά με σκοπό να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς και έβαλε τις βάσεις για να το καταφέρει στο 25’ όταν και άνοιξε το σκορ με τον Λογοθέτη. Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Δημητρώφ ισοφάρισε για τον Αλθαιμένη, ενώ ο Σινάνι στο 45’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 60’ με το τέρμα του Κ. Σακκελάρη, και πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 67’ με τον Η. Σακελλάρη. Ο Αλθαιμένης που δεν είχε πει την τελευταία του λέξη ισοφάρισε και πάλι στο 80ο λεπτό με το σουτ του Σινάνι, με το 3-3 να παραμένει μέχρι το τελευταίο «σφύριγμα» του κ. Παπαβασιλείου.
Αλθαιμένης: Σπάρταλης, Α. Σκλαβούρης, Τσίκκης, Δ. Σκλαβούρης, Καραγιάννης, Μήτσης, Μανωλάκης, Ευσταθίου, Μπριλόν, Σινάνι, Δημητρώφ
ΑΣ Τήλου: Οικονόμου, Ρούκος (46’ Μηλιός), Αλιφέρης, Λογοθέτης, Χριστοφής, Νικολής, Η. Σακελλάρης, Κ. Σακελλάρης, Κυρ. Σακελλάρης (60’ Κωστίδης), Β. Οικονόμου, Κουμπανιός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments