Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία για την Αθλέτικο στην Νίσυρο

Ισοπαλία για την Αθλέτικο στην Νίσυρο

0
Dodekanisos

Σπουδαία ισοπαλία με σκορ 1-1 απέσπασε η Αθλέτικο Αφάντου από τον Πολυβώτη μέσα στην Νίσυρο για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (Α’ όμιλος). Με τον Νικολή άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, απάντησε με τον Μακρή ο Πολυβώτης.

Στα της αναμέτρησης, η Αθλέτικο ήταν καλύτερη κατά την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα μπορούσε και την νίκη στην Νίσυρο. Ο Χρήστος Καλογήρου, «έστησε» πάρα πολύ έξυπνα το σύνολό του στον αγωνιστικό χώρο. Ένα γεγονός που απέφερε καρπούς, καθώς η Αθλέτικο κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό με σουτ του Αντώνη Νικολή. Μάλιστα στιγμές αργότερα «άγγιξε» και το 0-2 πάλι με τον Νικολή. Ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση στο γκολ, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Μακρή. Πριν την λήξη του ημιχρόνου, η ανώτερη Αθλέτικο είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Μπάλλα! Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με το τελικό αποτέλεσμα (1-1) να μην ενοχλεί καμία από τις δύο ομάδες και να έρχεται ως φυσικό επακόλουθο. 

Πολυβώτης Νισύρου (Μανώλης Χασαπλαδάκης): Χαρτοφύλλης, Ανδριώτης, Πάπας, Χατζηνικολάου Β, Σακελλαρίου (60′ Σφακιανος), Χατζηνικολάου Β του Δ, Μακρής, Ορσάρης (80′ Καμπανης), Καραγιάννης Χ, Σφακιανος Ι, Σταυριανός (75′ Παπαδάκης).

Αθλέτικο Αφάντου (Χρήστος Καλογήρου): Δελής, Μπάλλας, Σταμούλης, Μίγκλης (72′ Μαραγκάκης), Σταυρής, Κανέλλος, Τσακίρης, Νικολής (90′ Περλέκας), Κανελλόπουλος, Καντής, Μοσχούς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments