Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία για τη Ρόδο στον Άγιο Σουλά

Ισοπαλία για τη Ρόδο στον Άγιο Σουλά

0
5
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το σημερινό φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Ευκλής Σορωνής και Ρόδος έμειναν στο 1 – 1. Οι «πράσινοι» πάντως του Ανδρέα Σταύρου παρουσιάστηκαν αρκετά διαφορετικοί σε σχέση με προηγούμενα φιλικά παιχνίδια δεδομένου ότι χρησιμοποιήθηκαν πάρα πολλοί μικροί και άπειροι παίκτες. Στο 10’ ο Πάππα αιφνιδίασε τον Ράτζα και με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Η Ρόδος ισοφάρισε στο 70’ με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Στο γήπεδο ήταν περίπου πενήντα θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Οι δυο προπονητές έβγαλαν σίγουρα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Σχοινάκης,Τσαγκαράκης, Παναγιώτου, Λαμπρόπουλος, Παπαστεργής, Παππάς, Ματακάκης, Μαριεττής, Φράγκος, Κούρλιος. Έπαιξαν και οι: Αποστολόπουλος, Λαός, Χατζηδημητρίου και Αγγελής)
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Κουρέττας, Περαντινός, Καμπούρης, Γκάιδας, Καντιμοίρης Σ, Παπαστεφάνου, Βασιλαράκης, Στεφανίδης, Παπαδόπουλος Κ, Σώτα, Μαλαμής, Αμπελάς (Έπαιξαν και οι Αθηναίος, Ντικ, Ευγενικός, και Παπαδημητρίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments