Αρχική Uncategorized Ισόπαλη η ματσάρα στην Θεολόγο!

Ισόπαλη η ματσάρα στην Θεολόγο!

0
liristis mixalis
Dodekanisos

Ισόπαλοι με 3-3 ήρθαν Δαμάγητος και Δόξα Ψίνθου προσφέροντας αν μη τι άλλο γκολ και θέαμα. Απόλυτοι πρωταγωνιστές ο Λυριστής και ο Λολάκης, αφού σημείωσαν από τρία τέρματα ο καθένας τους.

Το σκορ άνοιξε ο Λολάκης με πλασέ το 8′, κάνοντας το 1-0.Το 2-0 ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τον Αξιώτη να σεντράρει και τον Λολάκη να κατεβάζει και να σκοράρει στο 57′.Το προβάδισμα των δύο γκολ όμως δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους. Στο 65′ ο Λυριστής είχε μία έμπνευση και έτσι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 2-1.Στο 74′ ο Δαμάγητος παίρνει ξανά αέρα δύο τερμάτων, με τον Αξιώτη να σουτάρει, τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αποκρούει και τον Λολάκη στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 3-1. Ο Λυριστής όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έτσι στο 82′ ευστόχησε για το 3-2 από τα 11 μέτρα σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, ενώ το 3-3 έγινε στο 92′ με απίστευτο τρόπο ξανά. Ανέλαβε εκτέλεση κόρνερ και σκόραρε ξανά από κόρνερ αφήνοντας τους πάντες στο γήπεδο άναυδους. Καμπούρης και Καρπαθάκης είδαν την κόκκινη κάρτα απευθείας από τον διαιτητή της αναμέτρησης λόγω έντονων διαμαρτυριών τους.

Οι συνθέσεις:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Καμπούρης, Μάτσης Α, Γουμαράς, Γρηγοριάδης, Καβάζης, Αξιώτης, Πασσάλης, Λολάκης, Μέμα (75΄ Νικολίκου), Μοσκιού, Επιφάνης (46΄ λ.τ Τόμπσον)

ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ:Χάλαντας, Κωστομοιρης, Στελλάς (46΄ Μπατέστας), Τσούλλος, Ορφανός Χ, Τσοπάνογλου, Ορφανός Δ (65΄ Μακαρούνας),Λυρίστης, Καρίκης, Πλύγκος (58΄Λαουδίκος), Σαπαλίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments