Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις η Ρόδος

Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις η Ρόδος

0
Dodekanisos

Αν και βρέθηκε μια ανάσα από το να πάρει τους τρεις βαθμούς, η Ρόδος αναδείχθηκε τελικά ισόπαλη με σκορ 2 – 2 στα Μέγαρα απέναντι στον τοπικό Βύζαντα στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «πράσινοι» που «κατέβηκαν» τελικά με την κανονική τους ομάδα μιας και λύθηκε η απεργία που είχαν κάνει οι παίκτες, ισοφαρίστηκαν στο φινάλε και έχασαν μια μοναδική ευκαιρία για να πάρουν το «τρίποντο». Το 0 – 1 έκανε ο Δούμτσης στο 25’. Στο 52’ ο Βύζας έκανε το 1 – 1 με αυτογκολ του Λάσκαρη αλλά στο 70’ ο Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά έκανε το 1 – 2. Το τελικό 2 – 2 διαμόρφωσε ο Ντερμίσι στο 93’ με κοντινό πλασέ. Ο παίκτης πήρε το …ριμπάουντ μετά από εκτέλεση πέναλτι και απόκρουση του Αθανασόπουλου.

ΒΥΖΑΣ: Πίνης, Ζαχαράκης, Καργιάννης Μ., Μουσκάι, Δούμουρας, Χατζημελετιάδης, Σταφάι (65′ Μπουλγουρίδης), Φουάσης, Χατζάκος, Καραγιάννης Γ. (82′ Κούτσι), Ντερμίσης.
ΡΟΔΟΣ: Αθανασόπουλος, Τσιακήρογλου, Καψάλης, Ζαχαρός, Ξεπαπαδάκης (53′ Ζόγκας), Τρόκα, Λάσκαρης, Δούμτσης, Ζούνης, Ζαννάκης, Μπαρμπαρούσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments