Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Island games: Ξεκινάει ο σχεδιασμός

Island games: Ξεκινάει ο σχεδιασμός

0
island_games
Dodekanisos

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Νήσων του 2011 βάσει του καταστατικού της Διεθνούς Ένωσης Αγώνων Νήσων, έχει ήδη αρχίσει να συλλέγει στοιχεία από τα νησιά μέλη για τις συμμετοχές των αθλητικών αποστολών των 25 νησιών μελών της IIGA. Η διαδικασία αυτή βοηθά τους διοργανωτές στο να υπάρξει σαφής εικόνα του μεγέθους της διοργάνωσης συνολικά αλλά και ανά άθλημα και αγώνισμα προκειμένου να διευκολύνει και την διαδικασία του προϋπολογισμού για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και γενικά την πλήρη κάλυψη των αναγκών και υποχρεώσεων της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.
Ο Ροδιακός Οργανισμός Αγώνων Νήσων από τη μεριά του και πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του όσον αφορά στην επικοινωνία με τις εκάστοτε οργανωτικές επιτροπές και τη γραμματεία της διεθνούς ένωσης έχει ήδη δημιουργήσει μια προ-φόρμα συμμετοχών βάσει προηγούμενων αποστολών της Ρόδου και αναμένεται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με όλα τα αθλήματα για την επιβεβαίωση των πρώτων εκτιμήσεων συμμετοχών των αθλητών.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθούν τα 14 αθλήματα που θα λάβουν χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι στο Isle of Wight: Τοξοβολία, Στίβος, Μπάντμιντον, Μπάσκετ, Ποδηλασία, Ποδόσφαιρο, Βόλεϊ, Ιστιοπλοΐα, Σκουός, Κολύμβηση, Σκοποβολή, Πινγκ Πονγκ, Γκολφ, Τένις. Η Ρόδος πρόκειται να συμμετάσχει στα 12 από αυτά. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα είναι από τις 25 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.
Σύντομα θα λειτουργήσει και το σύστημα ηλεκτρονικής καταχώρησης των δηλώσεων για τα αθλήματα. Πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με το σύστημα των αντίστοιχων δηλώσεων από τη διοργάνωση των Αγώνων Νήσων του Aland το 2009, έτσι ώστε να διευκολυνθούν αμφότεροι οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες.
Οι προθεσμίες για τις αρχικές αριθμητικές  δηλώσεις που αφορούν μόνο τον συνολικό αριθμό των αθλητών ανά άθλημα και αγώνισμα λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2010.
Τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων δεν πρέπει να δηλωθούν στην παρούσα φάση αλλά οπωσδήποτε μέχρι το τέλος Απριλίου. Η Οργανωτική Επιτροπή του 2011 θα ενημερώσει όλα τα νησιά μέλη για τις επόμενες φάσεις της προετοιμασίας των αποστολών των νησιών μελών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments