Αρχική Αθλητικά νέα Εισιτήριο τελικού ο Α.Ο. Σύμης

Εισιτήριο τελικού ο Α.Ο. Σύμης

0
Dodekanisos

Η ομάδα της Σύμης πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Προπαιδικού Πρωταθλήματος καθώς κέρδισε σήμερα το απόγευμα τον Ακουσίλαο Φανών με 5-0.

Και ο δεύτερος ημιτελικός ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για φτάσουν στην νίκη και παράλληλα να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Τα παιδιά της Σύμης έφτασαν λίγο ταλαιπωρημένα στο γήπεδο καθώς ο καιρός δεν ήταν και τόσο καλός όταν ταξίδευαν από το νησί τους για την Ρόδο.

Στην εξέδρα του Ενωσιακού γηπέδου οι φίλαθλοι από την Σύμη και τις Φάνες έδωσαν το παρών και χειροκρότησαν τις εξαιρετικές προσπάθειες των παιδιών τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και σε ατομικό. Οι προσπάθειες όλων των παιδιών για καλή απόδοση αλλά και για την νίκη ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλές ενώ αποζημίωσαν τους θεατές με εφτά γκολ που πέτυχαν στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Το παιχνίδι άρχισε με τον Ακουσίλαο να παίρνει πρωτοβουλίες και μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να φτάσει κοντά στο γκολ, όμως το δυνατό σουτ που έκανε ο Σάββας από καλή θέση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Συμιακοί αφυπνίστηκαν και σταδιακά ισορρόπησαν το ματς και αφού πήραν τα ηνία στο ματς πέτυχαν το 1-0 με ωραίο πλασέ του Καψή και λίγο αργότερα έκαναν το 2-0 με σουτ του Ράμος, σκορ με το οποί τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σπύρου Χατζηπέτρου έκαναν το 3-0 πάλι με σουτ του Καψή ενώ ο Δημήτρης Τσίγκος με σουτ σημείωσε το 4-0. Τα παιδιά του Γιάννη Τζουανάκη δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε 4-1 με σουτ του Κυριάκου Μαύρου αλλά η Σύμη πέτυχε το 5-1 με κεφαλιά του Κατσαρά και αύξησε την διαφορά. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυνηγούν την αντροπή αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 5-2 με το οποίο έληξε το παιχνίδι.

Διαιτησία: Τσέτσος
Α.Ο. ΣΥΜΗΣ: Κάλλιαρος, Καραγιάννης Παντ., Ζουρούδης Αν., Κουμπιάδης, Κακακιός, Ζουρούδης Πανορμ., Ράμος, Κατσαράς, Καψής. Επίσης έπαιξαν και οι Τσατταλιός, Καραγιάννης Μιχ., Αλεξόπουλος, Τσίγκος Θεμιστ., Τσίγκος Δημ., Κάκκαρης, Καραγιάννης Ρένος
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Μαργαρίτης, Στάππας, Μιχαλάκης, Σάββας, Τζουανάκης, Μαύρου Ν., Μουσακίνιας, Παπατσιμούλης, Μαύρου Κυρ. Επίσης έπαιξαν και οι Τζουανάκης Γ., Κωσταλιάς, Γιρδαμνής, Ζαχαριουδάκης

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments