Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισχυρός στην Κάρπαθο ο Ποσειδώνας, έμεινε χαμηλά ο Κλεάνθης

Ισχυρός στην Κάρπαθο ο Ποσειδώνας, έμεινε χαμηλά ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα στην Κάρπαθο ο Κλεάνθης ο οποίος ηττήθηκε από τον Ποσειδώνα με 2 – 0 και έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι Καρπάθιοι ήταν συνολικά καλύτεροι και κατάφεραν να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» απέναντι σε έναν Κλεάνθη που προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας ορισμένες ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα με τις αντεπιθέσεις, δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα των αντιπάλων τους. Θα μπορούσαν μάλιστα να είχαν σημειώσει και περισσότερο τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 30’ με αυτογκόλ ο Πιτσουρδάκης ο οποίος μετά από σουτ του Φελουζή (είχε προηγηθεί σουτ του Μανώλη Σπανού και δύσκολη απόκρουση του Ηλία) προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 38’ ο Μανώλης Σπανός με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αυγενικού (Τσέτσος, Μαυρουδής)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Σκευοφύλακας, Κεσίδης, Καζηλιέρης, Γιάννης Σπανός, Ζαρκαδούλας, Καουκάκης (65’ Διακόπουλος), Πεπελάσι, Φελουζής (80’ Σταύρου), Κοκούνια (80’ Ζυγούρης), Τυχαλάς (70’ Χατζηκοντός), Μανώλης Σπανός
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Γρηγοριάδης, Τριανταφύλλου (60’ Χρήστος Σαίτης), Πιτσουρδάκης, Τσίγκρηλας, Δανάς, Μπιγκό, Θάνος (80’ Σάββας Σαίτης), Ποζατζίδης, Πελέκης, Στάππας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments