Αρχική Videos “Έφυγε” από ισχαιμία του μυοκαρδίου ο 20χρονος στην Καρδίτσα

“Έφυγε” από ισχαιμία του μυοκαρδίου ο 20χρονος στην Καρδίτσα

0

Ισχαιμία του μυοκαρδίου «βρήκε» η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του 20χρονου από την Καρδίτσα που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής συνάντησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να μην μπορούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Από εδώ και πέρα αναμένεται να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές  εξετάσεις και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά το επόμενο διάστημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός αθλητής δεν αντιμετώπιζε  πρόβλημα υγείας και όλοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απώλεια του. Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Αθανάσιος Παλάντζος, τόνισε τα ακόλουθα:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Στο 17ο λεπτό του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου έπεσε στο έδαφος, ενώ περπατούσε κοντά στο κόρνερ, χωρίς να υπάρχει αντίπαλος γύρω του. Αμέσως έσπευσε ο γιατρός της αναμέτρησης αλλά και ένας συμπαίκτης του, φοιτητής της Ιατρικής, οι οποίοι προσπάθησαν να ανακτήσουν τις αισθήσεις του».

«Ήταν ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που έπαιζε χρόνια ποδόσφαιρο και μάλιστα είχε παίξει και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Γιατρός υπήρχε στον αγώνα, αλλά δεν υπήρχε απινιδωτής. Καλό θα είναι να υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα, μακάρι να είναι το τελευταίο θύμα», τόνισε.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments