Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ήρθε και πάλι ο Δημακάκος

Ήρθε και πάλι ο Δημακάκος

0
skopovoli3
Dodekanisos
Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος επικεφαλής αντιπροσωπίας ήρθε στο νησί μας για τον απαραίτητο έλεγχο της πορείας της προετοιμασίας τόσο των διαδικασιών όσο και τεχνικών παρεμβάσεων στο Δημοτικό Σκοπευτήριο του Καλαμώνα. Τον κ Δημακάκο συνόδευαν τα στελέχη- εμπειρογνώμονες μέλη της Ο.Ε. Αναστασίου Γ, Σουλής Γ και Εφεντάκης Μαν. Έγιναν συναντήσεις με τον νέο διοικητή της μεραρχίας και με τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Ρόδου σε θέματα αθλητισμού και προέδρου της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Πρωτάθλημα κ Μπαράκα και προγραμματίστηκε συνεδρίαση της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Με τη νέα διοίκηση της Μεραρχίας, κ Μανωλά έγινε  για εθιμοτυπικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους αφού ο Ελληνικός Στρατός μετά από αποδοχή αιτήματος της Ομοσπονδίας προς το ΓΕΕΘΑ προσφέρθηκε να συμβάλει τόσο στο τεχνικό κατασκευαστικό μέρος όσο και στο λειτουργικό με την προσφορά εξοπλισμού και προσωπικού κατά την διάρκεια των αγώνων. Με τον κ Μπαράκα συζητήθηκαν θέματα που είχαν να κάνουν με της παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο χώρο που αφορά τις κτηριακές εγκαταστάσεις, την καθαριότητα, παροχές νερού και ηλεκτρικού και το προσωπικό που θα απαιτηθεί κατά την διάρκεια των αγώνων του Οκτωβρίου και του Πανελληνίου πρωταθλήματος που πρόκειται να γίνει 18&19 του μήνα και πρόκειται να λειτουργήσει σαν δοκιμαστική διοργάνωση.
Συζητήθηκαν και τα θέματα που αφορούν την τελετή έναρξης με το Αρχαίο Σταδίου να είναι ο ιδανικότερος χώρος που θα την φιλοξενήσει και τη διαδικασία προσέλκυσης των απαραίτητων εθελοντών που θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νησί μας πρόκειται να λάβουν μέρος 220 περίπου σκοπευτές από την Ελλάδα ενώ αναμένεται να υπάρξουν και 70 συμμετοχές από το εξωτερικό. Για τους συμμετέχοντες έχει εξασφαλιστεί έκπτωση 30% από την Blue Star. Εξάλλου εδώ και 2 μήνες περίπου λειτουργεί ειδική ιστοσελίδα της διοργάνωσης που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση και γενικά για την Ρόδο,      http://www.wsh2011.org.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments