Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ήρθα σε ένα υγιές σωματείο!»

«Ήρθα σε ένα υγιές σωματείο!»

1
gianopoulos panagiotis
Dodekanisos

Με κολακευτικά λόγια για την διοίκηση του Ιάλυσου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο news12 το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε χαρακτηριστικά πως ο «Ιάλυσος διαθέτει μια διοίκηση που σπάνια βρίσκει κάποιος στην σημερινή εποχή». Ο παίκτης μιλάει για την επιλογή του να έρθει στους «τοξοβόλους» καθώς και για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Αναλυτικά:

-Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Ιάλυσο και γενικότερα από το νησί της Ρόδου;
«Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον σύλλογο, κατάλαβα ότι ήρθα σε μία πολύ οργανωμένη και ιστορική ομάδα με στόχους και ανθρώπους που δουλεύουν επαγγελματικά. Όσον αφορά το νησί της Ρόδου, θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδος».

-Πως βλέπεις την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας;
«Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικούς ρυθμούς που σπάνια το βλέπεις αυτό σε ομάδα Γ’ κατηγορίας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή και τον γυμναστή μας, έτσι ώστε όλα αυτά που κάνουμε να αρχίσουν να βγαίνουν σιγά σιγά στο γήπεδο και πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

-Τι γνώριζες για τον Ιάλυσο την στιγμή που πήρες την απόφαση να υπογράψεις;
«Ήξερα πως ο Ιάλυσος είναι μία ιστορική ομάδα που έχει αγωνιστεί μέχρι και την Β’ Εθνική, αλλά και ότι πέρυσι που ανέβηκε από τις τοπικές κατηγορίες στην Γ’ Εθνική κατάφερε και έκανε μία πολύ καλή πορεία καθώς τερμάτισε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επίσης είναι ένα υγιές σωματείο με ανθρώπους στη διοίκηση που σπάνια βρίσκεις στις μέρες μας».

-Θεωρείς πως ο Ιάλυσος μπορεί να επαναλάβει μια πορεία όπως την περσινή;
«Πιστεύω πως έχουμε το υλικό και ότι χρειάζεται για να κάνουμε μία ανάλογη πορεία και γιατί όχι και καλύτερη».

-Ποιό πιστεύεις είναι το μυστικό που θα σας οδηγήσει ώστε μα πετύχετε τον στόχο σας την εφετινή σεζόν;
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο μυστικό, απλά πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε ομάδα όπως είμαστε τώρα, να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας λέει καθημερινά ο προπονητής μας και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Από εκεί και έπειτα είναι και στην προσωπικότητα που διαθέτει ο κάθε παίκτης ώστε να εμφανίσουμε μία καλή εικόνα στο γήπεδο».

-Πιστεύεις πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με το προηγούμενο;
«Η αλήθεια είναι πως έχω να αγωνιστώ δύο χρόνια στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά ήταν με τον Πανσερραϊκό. Θα δούμε τις ομάδες που συμμετέχουν φέτος στον όμιλο μας θεωρώ πως θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και δυνατό πρωτάθλημα».

-Μία υπόσχεση για τον κόσμο του Ιάλυσου;
«Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Χρειαζόμαστε όμως τον κόσμο να είναι πάντα δίπλα μας γιατί σίγουρα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kolimvitis
Kolimvitis
7 years ago

Αγαπητέ κ. Γιαννακοπουλε,

Κρατάμε τις δηλώσεις σας κ ευχόμαστε στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου να ειναι οι ίδιες!!!