Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ηρακλής Μαριτσών: Στις 8 Ιουνίου η γ.σ.

Ηρακλής Μαριτσών: Στις 8 Ιουνίου η γ.σ.

0
Dodekanisos

Την διενέργεια εκλογών στις 8 Ιουνίου ανακοίνωσε η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών. Αναμένεται να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα μιας και ο Μανώλης Παπαδημήτρης και η διοίκηση του θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν. Ο Σύλλογος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί παράλληλα τον Γιώργο Σάββενα για την μέχρι τώρα συνεργασία που είχαν. Αναλυτικά:

“Το ΔΣ του ΗΡΑΚΛΗ Μαριτσών ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα, τον ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς για τη διαρκή στήριξη και προσφορά του. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στη προπονητική του καριέρα, οι δρόμοι μας θα ξανά σμίξουν.

Περαιτέρω ειδήσεις και πληροφορίες που αφορούν στο αγωνιστικό και διοικητικό μέρος του συλλόγου θα ανακοινωθούν μετά τη Ετήσια Τακτική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη 8-6-21 και ώρα 20.00 στον προαύλιο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος Μαριτσών. Η σημερινή Διοίκηση με πρόεδρο τον Μανώλη Παπαδημητρη θα ζητήσει σχετική εντολή από το σώμα της Γ.Σ για να προχωρήσει άμεσα στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments