Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ηρακλής Μαρ.: Πέμπτη συνεχόμενη νίκη

Ηρακλής Μαρ.: Πέμπτη συνεχόμενη νίκη

0
iraklis antimaxos
Dodekanisos

Συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγωνιστικών έδωσε ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος κέρδισε σήμερα στο γήπεδο του και τον Αντίμαχο με 2 – 1 και ανέβηκε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Ήταν η Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τη ροδίτικη ομάδα που σκαρφάλωσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ξέφυγε οριστικά από το οποιοδήποτε ενδεχόμενο για να μπλέξει σε περιπέτειες. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά λόγω του δυνατού ανέμου που έπνεε, ωστόσο «σημαδεύτηκε» από επεισόδια που σημειώθηκαν λίγο πριν από το φινάλε όταν παίκτες και των δυο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια. Ο διαιτητής Β;αγγέλης Κατσιδώνης αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για περίπου πέντε λεπτά όμως δεν έδειξε καμία κόκκινη κάρτα και περιορίστηκε μόνο στις κίτρινες.
Ο Αντίμαχος άνοιξε το σκορ στο 26’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 34’ με προβολή του Χειμωνέτου. Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε ο Πάττας με κεφαλιά στο 71’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καστανάκης, Φασάκης, Σαββάκης Κ., Τσούφιος, Μπιλιάς, Καρίκης, Κούρος, Χειμωνέττος, Πάττας (94′ Εξαδάχτυλος), Σαββάκης Α. (54′ Φελεσάκης), Παπακωνσταντής (84′ Λενιού).
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Κορκής, Συνεσίου Ζ., Συνεσίου Ν., Συνεσίου Γ., Φεσσάρας, Στρατής, Ζερβός Γ., Βλαντιμίροφ, Οικονόμου (40′ λ.τ Καμαριώτης)(69′ Κατσαρός), Κατσαμούνδης ( 72′ Ζερβός Ν.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments