Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ηρακλής: Και τώρα …έμπλεξε!

Ηρακλής: Και τώρα …έμπλεξε!

0
aris_iraklis
Dodekanisos

Σε μεγάλες περιπέτειες για τα καλά έχει μπει πλέον ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος έφυγε άπραγος και από το παιχνίδι του Αρχαγγέλου γνωρίζοντας την ήττα από τον τοπικό Άρη με 1 – 0. Αν και στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Μιχάλη Μανωλά έδειξαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και με ένα γρήγορο γκολ πήραν προβάδισμα. Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει αλλά και πάλι οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Λαμπριανός στο 48’ με ψύχραιμο πλασέ από καλή θέση μέσα στην περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μίαρης και βοηθοί του ήταν ο Κασιώτης και η Λάμπρου. Την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) αντίκρισε ο Γιαννιού και άφησε τον Άρη με δέκα παίκτες.
Άρης Α.: Χρυσανθής, Γιαννιού, Καλημέρης, Κοτσίκος, Πευκιανάκης (72΄Πέρος), Σκυλαράκης (54’ Δημητριάδης), Κοντόγιαννος (79΄λ.τ. Φαρμακαλής), Χατζηνικόλας, Λαμπριανός, Μαρκόπουλος, Στάππας.
Ηρακλής Μ.: Καστανάκης, Σαββάκης, Τσούφιος, Μπιλιάς, Τσαλώλης, Χειμωνέττος, Χατζηκωσταντής(65΄Φελεσάκης), Λενιού, Πάττας, Καρίκης , Παπακωσταντής(74΄Μαυρής).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments