Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ιππότες: Πάτησαν κορυφή

Ιππότες: Πάτησαν κορυφή

0
ippotes_ilios
Dodekanisos
Εκμεταλλευόμενοι με τον καλύτερο τρόπο την έδρα τους, οι Ιππότες επικράτησαν στο  ντέρμπι κορυφής του Πολυβώτη με 2-0 στους Αγίους Αποστόλους και «πάτησαν» κορυφή μετά από 16 αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας. Η ομάδα της Ρόδου στάθηκε καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αγωνιζόμενη μάλιστα από το 25ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, και πήρε μια δίκαια νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται επιθετικά με στόχο το γκολ, και να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να το καταφέρουν. Τελικά αυτοί που το πέτυχαν πρώτοι ήταν οι παίκτες των Ιπποτών, με τον Μαχλή με σουτ να δίνει στο 20’ το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 25’ ο Παπαδόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Κατσιδώνη για σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε, αφήνοντας τους Ιππότες με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Πολυβώτης προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως στην επανάληψη, όμως η ανωτερότητα των Ιπποτών ήταν εμφανής και επιβεβαιώθηκε με ακόμη ένα γκολ στο 65’ από τον Γκλάβα, ο οποίος «κλείδωσε» τη νίκη για τους γηπεδούχους, αφού οι Νισύριοι δεν κατάφεραν έστω να μειώσουν μέχρι το τέλος.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βαγγέλη Κατσιδώνη (Πλακογιάννης, Παπαγιαννίδης).
Ιππότες: Ερμίκολι, Κουκιαντώνης, Γκορτζίλας, Παπαδόπουλος, Κουτσουμπάρης (60’ Παπαχριστοδούλου), Μαχλής (85’ Μάνος), Εμοίρογλου, Ιερεμίας, Χατζηδημήτρης (70’ Τσίρκος), Γκλάβας, Χατζηπέτρος
Πολυβώτης: Κατσές, Δεμριτζάκης, Β. Χαρτοφύλλης, Ν. Χαρτοφύλλης, Ορσάρης (50’ Κλάδης), Ν. Χατζηνικόλας, Φωτείνης, Κ. Χατζηνικόλας, Χασαπλαδάκης, Β. Κετσές, Κάκιας (60’ Πειμανίδης)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments