Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ιππότες: “Ας σταματήσει αυτή η παρωδία τώρα!”

Ιππότες: “Ας σταματήσει αυτή η παρωδία τώρα!”

0
ippotes logo
Dodekanisos

Πολλά παράπονα από την διαιτησία στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕ Κύπρου έχουν οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, τονίζουν τα εξής:

«Mε το μήνυμα στην κάρτα διάρκεια μας (σεμνά και ταπεινά) εννοούσαμε ότι κάνουμε μια προσπάθεια αθόρυβη σε όλα τα επίπεδα δείχνοντας το κοινωνικό  μας πρόσωπο χωρίς κάμερες και δημόσιες προβολές προς αυτούς που μας χρειάστηκαν. Kαι θα είμαστε πάντα δίπλα τους. Το αθλητικό μας πνεύμα χωρίς να δημοσιεύουμε καμία  μεταγραφική μας κίνηση αλλά ούτε και το πλάνο μας αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν είμαστε χορηγοί του συστήματος σας . Κύριοι ήταν και είναι πολλά τα παραδείγματα μας αλλά ως εδώ.

Aς σταματήσει αυτή η παρωδία σε ένα σύστημα που δεν προσφέρει τίποτα αλλά αναπαράγει ανθρώπους διεφθαρμένους. Mε ότι αυτό συνεπάγεται. Eμείς είμαστε μια παρέα φίλων που απ το υστέρημα μας προβάλλουμε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο με παλιούς και νέους αθλητές να γίνονται ένα.

«Παράγοντες  μικροί» που θέλουν να εξαγοράζουν ιδέες και  να εκμεταλλεύονται αδύνατες στιγμές αθλητών , δημοσιογράφους ανύπαρκτους που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο να περιγράφουν και να δίνουν ρεπορτάζ αγώνων. Παράγοντες που έπαιζαν και παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας. Επιτροπές ενός ατόμου που καθορίζει ώρες και ημέρες αγώνων ομάδες δήθεν με κορονοϊό και μη. Εμείς όμως πάντα πιστοί.

Ούτε αίτημα για αναβολή αγώνα έγινε δεκτό λόγω θανάτου γονιού ποδοσφαιριστή μας, ούτε αλλαγή ημέρας σε νησί, ούτε αλλαγή ώρας σε παιχνίδι μας έγινε δεκτό. Παρά μόνο να υπομένουμε τις ορέξεις και τις διαθέσεις των αντιπάλων. Ποτέ δεν βγάλαμε ανακοίνωση για να μην γινόμαστε γραφικοί. Ούτε για διαιτησία. Πλέον δεν αξίζει τον λόγο. Ο άρχοντας του παιχνιδιού εχθές (αφού και άλλαξε η ώρα παιχνιδιού ξαφνικά από την κλασική μεσημεριανή ώρα επιλέχθηκε σαν αξιολογημένος), καθώς όπως μας διαβεβαίωσαν το μεσημέρι δεν είχε κάποιον αξιόλογο διαιτητή να  σφυρίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις ορέξεις του. Πριν 4 παιχνίδια, 9 αγωνιστικές ο ποδοσφαιριστής μας Συμεωνιδης για απλή εξύβριση. Και τώρα ο Λαγογένης για επικίνδυνο παίξιμο στο ενενηκοστό λεπτό, σε ένα αδιάφορο, τελειωμένο παιχνίδι. Προβολή πάνω στην μπάλα στον χώρο του κέντρου. Επίσης ο ίδιος άνθρωπος δεν άκουσε τον τερματοφύλακα Μπιλιά και τον ποδοσφαιριστή Σαλαμαστράκη που βριζόντουσαν  ασύστολα και τους άκουγε όλο το γήπεδο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύπρου. Ήταν ανώτερη και ήταν δίκαια πέρα για πέρα η νίκη της. Οι Ιππότες  έχουν παρελθόν, παρών  και μέλλον. Αν χαλάμε τα σχέδια κάποιων, εδώ θα είμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμη. Τα έργα μας και οι στόχοι που έχουμε θέσει μιλάνε από μόνα τους».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments