Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ιππότες – Ακουσίλαος (video)

Ιππότες – Ακουσίλαος (video)

0
ippotes_akousilaos
Dodekanisos

Από ένα βαθμό πήραν οι Ιππότες και ο Ακουσίλαος καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για την 16ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ήταν μια αναμέτρηση που είχε πολλά νεύρα και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη όπου δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να τις μετατρέψουν σε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο και έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης.
Τα γκολ
Στο 31’ ο Καραμούτας μπήκε ωραία στην περιοχή και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0 – 1.
Στο 86’ ο Θεοδοσίου ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λ. Πλαγγέντης και έκανε το 1 – 1.
Καλύτεροι των Ιπποτών οι Λ. Πλαγγέντης, Κοκιαντώνης και Αλιάϊ. Ο αειθαλής Μιχάλης Κάβουρας από τον Ακουσίλαο περνάει στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Καλοί επίσης ήταν ο Μ. Λαππάκης και ο νεαρός Κουγιός.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Ράδος (Κοσκινάς, Σταμάτης Γιακουμάκης). Στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατσαράς γιατί εμπόδισε παίκτη που έφευγε σε αντεπίθεση. Στο 93’ με τον ίδιο τρόπο αποβλήθηκε και ο Αλιάϊ επειδή μετά από σφύριγμα του διαιτητή κλώτσησε μακριά τη μπάλα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Μ. Παπαδόπουλος (42’ λ.τ. Ζωγράφος), Ηλιακώστας, Κοκιαντώνης, Λαμπούδης, Κασιώτης, Ιρινία, Αλιάϊ, Στεργιόπουλος, Κ. Πλαγγέντης (46’ Κ. Παπαδόπουλος), Λ. Πλαγγέντης, Καραμπάτζος (60’ Θεοδοσίου)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρπαθίου, Χ. Λαππάκης, Τριανταφύλλου, Κατσαράς, Μ. Λαππάκης (85’ Μεγαλούδης), Κοκκάρης, Κουγιός (62’ Ζώτα), Γαλανός, Ροδίτης (50’ Προβιάς), Κάβουρας, Καραμούτας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{youtube}L19LAincy1Q{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments