Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ιπποκράτης: Οι πρώτες μεταγραφές

Ιπποκράτης: Οι πρώτες μεταγραφές

0
basket_new
Dodekanisos
Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στην γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι δύο πρώτες μεταγραφές της ομάδας είναι η   Αφεντούλα Μαγαλιού 31 ετών, που αποκτήθηκε από τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Αθηναϊκό. Η έμπειρη αθλήτρια συμφώνησε με την ομάδα του Ιπποκράτη και θα υπογράψει σήμερα αργά το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου. H έμπειρη αθλήτρια δήλωσε αποκλειστικά στο news12.gr:
«Είμαι ευχαριστημένη για την μεταγραφή μου στον Ιπποκράτη. Ευχαριστώ την ομάδα που με εμπιστεύονται, είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και θα κάνω το καλύτερο.»
Η Ξένια Χελιώτη 28 ετών που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Εξαρχείων και αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 είναι η δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα της Κώ. Αυτό που δήλωσε η Ξένια Χελιώτη τα λέει όλα:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Ιπποκράτη. Είναι ένα κίνητρο να παίξω σε νεοφώτιστη ομάδα. Θέλω να  και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την νέα μου ομάδα.»
Οι δυο guard αναμένεται να βοηθήσουν  αρκετά και τώρα η ομάδα του Ιπποκράτη στέφεται σε επιλογή ψηλών παικτριών που θα πλαισιώσουν το υπόλοιπο ρόστερ.

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments