Αρχική Videos ΗΠΑ: Παρήγγειλαν ήδη εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά της ευλογιάς!

ΗΠΑ: Παρήγγειλαν ήδη εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά της ευλογιάς!

0

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έδωσε παραγγελία για εκατομμύρια δόσεις εμβολίου που προορίζονται για την προστασία από την ευλογιά και την ευλογιά των πιθήκων , μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος στις Ηνωμένες Πολιτείες στη Μασαχουσέτη  στις 18 Μαΐου.

Όπως δείχνουν τα πράγματα το θέμα της ευλογιάς μάλλον είναι το επόμενο που θα απασχολήσει τον πλανήτη. Η ευλογιά των πιθήκων, μια ιογενής ασθένεια που μέχρι τώρα περιοριζόταν στην Αφρική αλλά πλέον έχει αναφερθεί σε αρκετές χώρες με κρούσματα από τις αρχές Μαΐου. Ο όμιλος βιοτεχνολογίας Bavarian Nordic με έδρα τη Δανία ανακοίνωσε την παραγγελία στις 18 Μαΐου, η οποία μάλιστα ωθεί την εταιρεία να μετατρέψει το προηγούμενο εμβόλιο της σε ένα νέο με περισσότερη διάρκεια ζωής.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο εμβόλιο της έχει ήδη κατασκευαστεί και τιμολογηθεί στο πλαίσιο προηγούμενων συμβάσεων με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Το εμβόλιο έχει ήδη εγκριθεί στις ΗΠΑ με την ονομασία «JYNNEOS». Η παραγγελία που έκανε η κυβέρνηση Biden είναι αξίας 119 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα εμβόλια θα κατασκευαστούν και θα τιμολογηθούν το 2023 και το 2024.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments