Αρχική Videos ΗΠΑ: Νομοσχέδιο καταργεί την εντολή εμβολιασμού στο στρατό

ΗΠΑ: Νομοσχέδιο καταργεί την εντολή εμβολιασμού στο στρατό

0

Ένα νομοσχέδιο για την κατάργηση της εντολής εμβολίου για τον COVID-19 για μέλη του αμερικανικού στρατού και την παροχή σχεδόν 858 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εθνική άμυνα πέρασε από τη Γερουσία και πηγαίνει στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για να υπογραφεί σε νόμο. Για να κερδίσουν την υποστήριξη της Γερουσίας για το νομοσχέδιο των 4.408 σελίδων, οι Δημοκρατικοί συμφώνησαν στις απαιτήσεις των Ρεπουμπλικανών να καταργηθεί η απαίτηση για τα μέλη της υπηρεσίας να κάνουν εμβόλιο.

Το νομοσχέδιο αναγκάζει πλέον τον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin να ακυρώσει τη σχετική διάταξη που υπάρχει από τον Αύγουστο του 2021. Το νομοσχέδιο προβλέπει περίπου 45 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα για αμυντικά προγράμματα από όσα ζήτησε ο Μπάιντεν και περίπου 10% περισσότερα από το νομοσχέδιο του περασμένου έτους. Περιλαμβάνει αύξηση μισθού 4,6% για τους στρατιωτικούς και το πολιτικό εργατικό δυναμικό του Υπουργείου Άμυνας.

Η Γερουσία ενέκρινε το νομοσχέδιο για την αμυντική πολιτική με ψήφους 83-11. Το μέτρο έλαβε επίσης ευρεία δικομματική υποστήριξη στο Σώμα την περασμένη εβδομάδα. Πριν εγκρίνει το μέτρο, η Γερουσία καταψήφισε μερικές προσπάθειες για την τροποποίησή του, συμπεριλαμβανομένης μιας πρότασης από τον γερουσιαστή Joe Manchin, DW.Va., για την επιτάχυνση της διαδικασίας αδειοδότησης για ενεργειακά έργα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments