Αρχική Videos “ΗΠΑ και Ευρώπη οδηγούν τα πράγματα στον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο”

“ΗΠΑ και Ευρώπη οδηγούν τα πράγματα στον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο”

0
Dodekanisos

Νέες δηλώσεις κατά της Δύσης πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας Νμίτρi Μεντβέντεφ. Ο ίδιος εξαπέλυσε νέα βέλη, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Οι εχθροί μας, οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι προστάτες τους, αντλούν βαριά θανατηφόρα όπλα κάθε είδους, υποκινούν τον τρόμο στις συνοριακές περιοχές της Ρωσίας, πραγματοποιούν δολιοφθορές και πολιτικές δολοφονίες. Στην πραγματικότητα, οδηγούν τον δρόμο προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια παγκόσμια καταστροφή στην οποία, όπως γνωρίζετε, εξ ορισμού δεν μπορεί να υπάρχουν νικητές», είπε ο Μεντβέντεφ.

Σημείωσε ότι ο δυτικός κόσμος και ιδιαίτερα οι ΗΠΑ, με το σύνθημα της «ενίσχυσης της αξίας της δημοκρατίας», προσπαθούν να κυριαρχήσουν στον οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό τομέα».
«Βήμα-βήμα, οι ΗΠΑ, με τη βοήθεια των συμμάχων τους, υπέταξαν διμερείς περιφερειακές και καθολικές δομές, για τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα, ενεργώντας στο πνεύμα των τραγικών φαρσοκωμωδών του Τζορτζ Όργουελ, όπου όλοι είναι ίσοι, αλλά, όπως γνωρίζετε, κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ. «Η Ρωσία δεν σκοπεύει να ανεχθεί αυτή την κατάσταση και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και τους πολίτες της», επεσήμανε.

«Σήμερα πραγματοποιούμε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για να προστατεύσουμε την κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα, την ασφάλεια εκατομμυρίων πολιτών. Προφανώς, ένας υβριδικός πόλεμος πλήρους κλίμακας έχει ξεκινήσει εναντίον της χώρας μας», είπε ο Μεντβέντεφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments