Αρχική Αθλητικά νέα Ιωνικός – Βόλος 1-1: Η ισοπαλία δεν (Χ)άλασε κανέναν

Ιωνικός – Βόλος 1-1: Η ισοπαλία δεν (Χ)άλασε κανέναν

0
gazzetta.gr
Dodekanisos

Ιωνικός και Βόλος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η όγδοη αγωνιστική της Super League. Ο Ιωνικός είχε προηγηθεί με γκολ του Βαφέα, για να ισοφαρίσει με τον Ορόζ ο Βόλος.

Ένα γκολ του Νίκου Βαφέα στο 52ο λεπτό και ένα του Νικολά Ορόζ στο 86ο έγραψαν την ιστορία της αναμέτρησης στο Ιωνικός – Βόλος. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται αρκετά δίκαιο βάση της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο σύλλογοι στον αγωνιστικό χώρο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βόλος παρατάχθηκε στον πάγκο του με τον συνεργάτη του Guillermo Abascal, Κώστα Μπράτσο, καθώς ο Ισπανός προπονητής είχε τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 15 ημέρες, λόγω της συμπεριφοράς του στην προ ημερών αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό».

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας, Μύγας, Ρομαό, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (82’ λ.τρ. Μπάσα), Ματσούκας (53’ Μάναλης), Καμπράλ (82’ Κιάκος), Τουράμ (90’+3’ Σάντσες).

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ-Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκρίλο, Ρίνερ (83’ Τερεζίου), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Νίνης (66’ Βοϊτκόσκι), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Ροσέρο (56’ Ορόθ), Φαν Φέερτ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments