Αρχική Αθλητικά νέα «Intuit Dome»: Η μελλοντική έδρα κόσμημα των Λος Άντζελες Κλίπερς

«Intuit Dome»: Η μελλοντική έδρα κόσμημα των Λος Άντζελες Κλίπερς [vid]

0
Dodekanisos

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς γνωστοποίησαν την ονομασία της νέας έδρας τους, που θα λέγεται «Intuit Dome». Ταυτόχρονα έχουν ήδη αρχίσει την κατασκευή του χώρου στην περιοχή Inglewood της πόλης. Ως αποτέλεσμα, θα σταματήσουν να μοιράζονται το «Staples Center» με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Βέβαια αυτό θα συμβεί από την σεζόν 2024/25. Το «Intuit Dome» βρίσκεται δίπλα στο «SoFi Stadium» που φιλοξενεί τις πλευρές του NFL, Los Angeles Rams και Los Angeles Chargers.

«Το νέο γήπεδο θα μας προσδώσει ταυτότητα». Ο Στιβ Μπάλμερ, ιδιοκτήτης των Κλίπερς δεν ψεύδεται. Σε καμία των περιπτώσεων δεν έχουν κατορθώσει οι Κλίπερς να φτάσουν στο επίπεδο των Λέικερς. Υπολείπονται σε φιλάθλους. Πολύ περισσότερο σε τίτλους του NBA. Αυτό είναι ένα γεγονός που ισχύει εδώ και δεκαετίες. Κάπως έτσι, ο Μπάλμερ αγόρασε την παλιά έδρα των Λέικερς και άρχισε έργα ανακαίνισης. Ώστε να ανεγερθεί η νέα υπερσύγχρονη αρένα των Κλίπερς. 

Το νέο γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 18.000 θεατών και η ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά τη σεζόν 2024/25. Το κόστος του είναι ιλιγγιώδες και θα φτάσει τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα το νέο στάδιο βρήκε και χορηγό την εταιρία Intuit. Από εκεί προέκυψε και η ονομασία «Intuit Dome».

Θυμίζουμε πως στο «Forum» αγωνίστηκαν οι «λιμνάνθρωποι» από το 1967 μέχρι το 1999. Στην συνέχεια μετακόμισαν στο «Staples Center». Το οποίο από το 1999 μέχρι σήμερα μοιράζονται με τους Κλίπερς.

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments