Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ήμασταν πολύ καλοί!»

«Ήμασταν πολύ καλοί!»

1
DSC09900
Dodekanisos

Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο χθεσινό φιλικό με τον Ιάλυσο έμεινε ο προπονητής του Κλεάνθη Γιώργος Σαββιδάκης. Μιλώντας στο news12 άφησε να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι η ομάδα του έκανε την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση. Αναλυτικά η δήλωση του είναι η ακόλουθη:
«Σε κάθε φιλικό ζητάμε διαφορετικά πράγματα. Στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο η διαφορά με τα υπόλοιπα ήταν ότι και αν κάναμε μας έβγαινε. Περισσότερα στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Δεν περίμενα ότι θα έχουμε τόσο καλή εμφάνιση λόγω των προηγούμενων φιλικών όπου είχαμε κάποια διαστήματα που χάναμε τη συνοχή μας. Σε αυτό είχαμε και διάρκεια και σχεδόν σε όλο το ενενηντάλεπτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mourinio
Mourinio
7 years ago

Πραγματικά πάρα πολύ καλός ο Κλεάνθης έως εξαιρετικός για την εποχή…σε αντίθεση με τον Ιάλυσο που ήταν από μέτριος έως κακός…Θα είναι πολύ ανταγωνιστικος ο Κλεάνθης κ κάποιοι θα πέσουν πολύ έξω που χριζουν από τώρα τον Διαγόρα φαβορί των πολλών βεντέτων που πήρε!!!Η χθεσινή εμφάνιση του Κλεάνθη είναι για μεγάλα πράγματα….