Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕ Κω!»

«Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕ Κω!»

4
tsivrinis mixalis
Dodekanisos

Την άποψη πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από την Αθλητική Ένωση της Κω και δίκαια επικράτησε, εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Ευκλή Σορωνής Μιχάλης Τσιβρινής. Αναφερόμενος λοιπόν στο πρόσφατο παιχνίδι μπαράζ (3 – 1) που έγινε στο γήπεδο Πυλίου, τόνισε:
«Παίξαμε ακόμα ένα παιχνίδι, κρίσιμο για τους κόπους όλης της χρονιάς.
Ήταν μία αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες, δεν ήταν εύκολη, αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, από τις παραδοσιακές του τοπικού μας ποδοσφαίρου, όπως είναι η Α.Ε. Κω. Αγωνιστήκαμε χωρίς άγχος, κάναμε το παιχνίδι μας, ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια και δίκαια επικρατήσαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη μας και πλέον αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε την άνοδο του ΓΑΣ Ιάλυσου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petros kanatas
Petros kanatas
9 years ago

Ρε πλάκα μας κανεις η αε Κως ειναι 5 μήνες χωρίς προπονήσεις κ κερδίσες στο 90 που να έκαναν κ καμια προπονηση δηλαδή θα χάνετε.

Re petro
Re petro
9 years ago

Ρε ασκετε,πρώτον έχεις 20 μέρες που τελειώσες κ όχι 5 μήνες…δεύτερον ο ευκλης έπαιξε 6 τελικούς για να φτάσει εδω κ τα έδωσε όλα με ίσα ίσα 11 παίχτες….τρίτον έκανε ταξίδι κ έπαιξε αμεσως με 3 διαιτητές από κω που δεν σε άφησαν με 10 παίχτες ορισμό Κοκκινης κ σ έδωσε πέναλτι σε παίχτη π έμεινε όρθιος…τεταρτον ο αρχηγός σ έφαγε δεύτερη κίτρινη κ μόλις το αντιλήφθηκε ο φράγκιαδακης την πήρε πίσω…τέλος δεν έκανες καμία τελική κ δεν πατήσες περιοχή ούτε μισή φορά ενώ ο ευκλης έπρεπε να είχε τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος βάση των ευκαιριών…άντε γεια…

petroskanatas
petroskanatas
9 years ago

exoun na kanoun 5 mines proponhsh lew file oxi exoun na paiksoun episimo paixnidi gt mono thn kuriaki mazevontousan file dld penalnty mono ama paiseis dinete apla file kerdises sto 90 m,e to zori k an ta paidia htan proponhmena den tha pernouses to kentro.monomayto sou lew.

ΕΥΚΛΗΣ
ΕΥΚΛΗΣ
9 years ago

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ,ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕ ΚΩ. ΑΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΠΑΙΞΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕ 9 ΟΜΑΔΕΣ ΝΗΣΙΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ ΑΝΕΤΑ 2οι ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ!!Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΩ Ο ΕΥΚΛΗΣ ΕΠΑΙΞΕ 6 ΤΕΛΙΚΟΥΣ!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ!ΟΣΟ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ!