Αρχική Αθλητικά νέα Ιλντεφόνς Λίμα: Από το πέρασμα από τον Ιωνικό στο… Ανδόρρα – Αγγλία!

Ιλντεφόνς Λίμα: Από το πέρασμα από τον Ιωνικό στο… Ανδόρρα – Αγγλία!

0
@TheEuropeanLad / Twitter
Dodekanisos

Ο Ιλντεφόνς Λίμα της Εθνικής Ανδόρρας εισήλθε ως αλλαγή κόντρα στην αντίστοιχη Εθνική της Αγγλίας. Ο αειθαλής 41χρονος κεντρικός αμυντικός είχε περάσει χωρίς να ακουμπήσει από τον Ιωνικό Νίκαιας την σεζόν 2001/02! 

Η Αγγλία δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ανδόρρας, της οποίας επιβλήθηκε με 5-0 εκτός έδρας. Σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης ως αλλαγή εισήλθε για την Ανδόρρα, ο Ιλντεφόνς Λίμα στην θέση του Κρίστιαν Γκαρθία. Ωστόσο στο 63′ ο Λίμα έγινε αλλαγή στην αλλαγή λόγω τραυματισμού. Είναι και 41 ετών βλέπετε. Κατά το παρελθόν ο 41χρονος σέντερ μπακ είχε περάσει από την Ελλάδα, για λογαριασμό του Ιωνικού. Ωστόσο δεν είχε καταγράψει ούτε μία συμμετοχή. Στην συνέχεια, ο Λίμα αγωνίστηκε σε Μεξικό, Ισπανία, Ιταλία και Ελβετία. Ενώ από το 2012, παίζει σε συλλόγους της πατρίδας του. 

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Ιλντεφόνς Λίμα πέρα από αρχηγός, με 132 συμμετοχές είναι πρώτος σε εμφανίσεις στην σχετική λίστα για την Εθνική Ανδόρρας. Παράλληλα, με 11 γκολ είναι και ο πρώτος σκόρερ της χώρας του. Στην οποία αγωνίζεται ανελλιπώς από το μακρινό 1997! 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments