Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ηλίας Λοϊζος:H σκυτάλη στους μικρότερους

Ηλίας Λοϊζος:H σκυτάλη στους μικρότερους

0
Dodekanisos

Μετά από τέσσερα χρόνια στην προεδρία(2016-2020) του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, έφτασε η ώρα να αφήσω την θέση μου και να έρθουν οι μικρότεροι να συνεχίσουν την προσπάθεια του συνδέσμου που ξεκίνησε πριν 20 χρόνια.
Η σκυτάλη πρέπει να δίνεται στην ώρα της, για έχει συνέχεια η σκυταλοδρομία και όχι να στρογγυλοκαθόμαστε στην περιβόητη καρέκλα, μόνο και μόνο για την καρέκλα.
Στην θητεία μου ως πρόεδρος, είχα άριστους συνεργάτες και δουλέψαμε ομαδικά για το καλό των προπονητών και τα συμφέροντα τους αλλά και για τον σύνδεσμο, και πιστεύω ακράδαντα ότι τα καταφέραμε.

Μαζί με τους Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, Γιάννη Κουμέντο, Νίκο Μαντικό, Μιχάλη Χαρίτο, Νώντα Αξιώτη, Σπύρο Αρβανιτάκη, Κώστα Φτάκλα, Γρηγόρη Σαρρή, Κώστα Πάττα και τον αείμνηστο Σπύρο Αγγελόπουλο, βάλαμε ένα λιθαράκι στην καλή πορεία του συνδέσμου μας.

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 5.30 το απόγευμα, θα ξεκινήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, και πρέπει οι συνάδελφοι να βρεθούν στα γραφεία του συνδέσμου μας , ώστε ο σύνδεσμος ενωμένος και δυνατός να αποκτήσει την νέα σύνθεση της Ε.Ε., και ο σύνδεσμος να συνεχίσει την μαχητική του πορεία που ξεκίνησε από το 2000.
Η νέα γενιά των προπονητών πρέπει και επιβάλλεται θα έλεγα, να είναι κοντά στον σύνδεσμο, ώστε μαζί με τους παλαιότερους να κρατήσουμε το συνδικαλιστικό μας όργανο ζωντανό και διεκδικητικό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments