Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ικανοποίηση Θεοδοσιάδη, έδωσε συγχαρητήρια

Ικανοποίηση Θεοδοσιάδη, έδωσε συγχαρητήρια

0
Dodekanisos

Την ικανοποίηση του για τον παλικαρίσιο βαθμό της ισοπαλίας έδειξε μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Διαγόρα Σάκης Θεοδοσιάδης. Συγκεκριμένα είπε τα ακόλουθα:
“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι . Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και έπαιξαν για εξήντα λεπτά με παίκτη λιγότερο. Αν και ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε δυο – τρεις κλασικές ευκαιρίες, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα …κρύο γκολ που δεχθήκαμε. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, είχαμε άριστη αμυντική λειτουργία με τον αντίπαλο να μην κάνει ούτε μια ευκαιρία και καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να πετύχουμε ένα γκολ. Στηρίζουμε τους προπονητές και τους συναδέλφους της Football League που είναι στην αδράνεια. Είναι όλοι επαγγελματίες και πρέπει να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση προκειμένου να γυρίσουν σε αυτό που αγαπάνε και παράλληλα να δουλέψουν για να επιβιώσουν και αυτοί και οι οικογένειες τους”
Από τη δική του πλευρά ο τεχνικός της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος, είπε:
“Για ακόμα ένα παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε. Και πάλι συνέβη στη συνέχεια το ίδιο. Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και καμία εντολή από τον πάγκο, η ομάδα γύρισε πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, κάναμε πιο επιθετική την ομάδα μας αλλά δεν είχαμε την ηρεμία να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και να παίξουμε. Δυο – τρεις φορές που το κάναμε είχαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε χωρίς να έχουμε τις μεγάλες ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια όλων και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα μα, να κερδίσουμε για να ανέβει και η ψυχολογία μας. Προβληματίστηκα πολύ γιατί ενώ τους παίκτες και την εμπειρία δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε το ότι ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments