Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ικανοποίηση στον ΑΣ Ρόδος!

Ικανοποίηση στον ΑΣ Ρόδος!

0
rodos ippotes filiko
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το πρώτο φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο τους Ιππότες (3 – 0), εξέδωσε ο ΑΣ Ρόδος. Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:
«Ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα μας για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, που ήταν απέναντι στους Ιππότες στο γήπεδο των Καλυθιών (3 – 0). Παρά την πολύ ζέστη αλλά και την κούραση των ποδοσφαιριστών από την επίπονη προετοιμασία, άπαντες έδειξαν διάθεση και όρεξη και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Επίσης, φάνηκε πως μεγάλο «όπλο» της νέας Ρόδου θα είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που οι ποδοσφαιριστές έκαναν στο έπακρο, ιδιαίτερα στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Ο προπονητής μας Δημήτρης Σκούνας, σε δήλωση που έκανε τόνισε:
«Είμαι ικανοποιημένος διότι είδα ορισμένα πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία. Δεν μου αρέσει να λέω πολλά λόγια. Η δουλειά μας θα φανεί μέσα στο γήπεδο κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Στα παιχνίδια αυτά, δοκιμάζουμε εμείς οι προπονητές διάφορα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα».
Ο Δημήτρης Σκούνας, έκανε ειδική αναφορά και στο ντόπιο στοιχείο:
«Η Ρόδος είχε, έχει και θα έχει πάντοτε ταλέντο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι παιδιά τα οποία πρέπει να δουλέψουν για να μπορέσουν να φθάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα βοηθήσουμε. Δεν θα χαλάσουμε τον ντόπιο χαρακτήρα της ομάδας και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από το ίδιο το ρόστερ όπου οι 16 στους 18 παίκτες είναι ροδίτες. Θέλω επίσης να ενημερώσω τον κόσμο ότι προσωπικά πάντα θα παρακολουθώ τα μικρά παιδιά και δεν αποκλείεται και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος να κάνουμε και άλλες κινήσεις τέτοιου είδους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments