Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ικανοποίηση στον «Μεσόγειος» για Τσαβαρή και Τριομμάτη

Ικανοποίηση στον «Μεσόγειος» για Τσαβαρή και Τριομμάτη

0
Dodekanisos

Το αίσθημα της ικανοποίησης επικρατεί στις τάξεις του Ποδηλατικού Συλλόγου «Μεσόγειος» με την παρουσία της Ελένης Τσαβαρή και του Μιχάλη Τριομμάτη στον διήμερο αγώνα «40ος Γύρος Θυσίας» που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών. Χαρακτηριστική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:
«Η παρουσία μας μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε άκρως επιτυχημένη, καθώς η Ελένη Τσαβαρή κατέκτησε την 1η θέση στην ατομική χρονομέτρηση ”ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ” και την 2η στην κλασσική ΠΑΤΡΑ -ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, βελτιώνοντας την προσωπική της επίδοση κατά 7 λεπτά, αν και εκτός στόχου και προπόνησης για την συγκεκριμένη διαδρομή. Ο Μιχάλης Τριομμάτης κατετάγει 4ος στην ατομική χρονομέτρηση και 15ος στην ανάβαση Καλαβρύτων, αγώνας που είχε χαρακτήρα κριτηρίου για τις εθνικές ομάδες δρόμου!
Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον Π.Ο.Πατρών κι ιδιαίτερα τον κο Βασίλη Διαμαντόπουλο για την θερμή φιλοξενία τους, να ζητήσουμε συγνώμη που η αθλήτρια μας Τσαβαρή Ελένη δεν παρευρεθεί στην απονομή του αγώνα των Καλαβρύτων, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Ροδίτη αθλητή Δανιήλ Κελεπέρα και η ανάγκη συμπαράστασης στην ομάδα του και στον ίδιο κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο Αιγίου, δεν μας έδωσαν την χαρά να τιμήσουμε τις απονομές. Ελπίζουμε να τύχουμε της κατανόησης του οργανωτή αλλά και των άλλων αθλητριών που αποτελούσαν τη βραβευόμενη εξάδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments