Αρχική Επικαιρότητα Ιεράπετρα: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Ιεράπετρα: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

0
cretapost.gr
Dodekanisos

«Σοκ» στην Ιεράπετρα, καθώς το πρωί της Παρασκευής ένας 54χρονος σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 48χρονη πρώην σύζυγό του.

Ειδικότερα, το έγκλημα έλαβε χώρα στην περιοχή του Περιστερά στην άκρη της πόλης στην Ιεράπετρα. Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όταν συνέβη το περιστατικό. Αμέσως μετά η ιδιοκτήτρια των δωματίων, ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του radiolasithi.gr, ο δράστης απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από ψηλό ύψος. Η αστυνομικές Αρχές έχουν προβεί σε διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του. Στο σημείο, βρίσκονται ΕΚΑΒ, αστυνομία, λιμενικό και ειδικός διαπραγματευτής.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως οι δύο τους ήταν σε διάσταση και εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες. Ο 54χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της. Οι δυο τους είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Την είχε απειλήσει και στο παρελθόν ο δράστης

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, «είχαμε προηγούμενα», είπε ο φερόμενος δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις ίδιες πληροφορίες , ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments