Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ευκλή

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ευκλή

0
Dodekanisos

Με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη να σημειώνει τα δυο από τα τέσσερα τέρματα, ο Ευκλής Σορωνής έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας επικρατώντας στο γήπεδο του Αγίου Σουλά της ΑΕ Κω με 4 – 1. Ο έμπειρος επιθετικός που προέρχεται από επαγγελματικές κατηγορίες έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική επικράτηση της ομάδας του και έδειξε ότι θα είναι ένας παίκτης βαρόμετρο στο φετινό πρωτάθλημα. Γενικώς η ομάδα της Σορωνής ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα, πλην κάποιων μικρών εξαιρέσεων κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι “βυσσινί” προσπάθησαν να τα εκμεταλλευτούν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Μαραγκουδάκης άνοιξε το σκορ στο 20′, ενώ στο 35′ ο Μπερετούλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο έκανε ο Ντιμιτρίεβτις που ανέτρεψε τον Παλάζη, έκανε το 2 – 0. Στο 60′ ο Κασεμάϊ κατά λάθος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (3 – 0). Είχε προηγηθεί σουτ του Λυριστή στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 60′ ο Κοτσάκι απλά μείωσε σε 3 – 1 και στο 85′ ο Μαραγκουδάκης με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κόττορος, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Λαός, Χαριτάκης (61′ Χατζηκυριαζής), Λαππάκης (79′ Λόσε), Καμπούρης (79′ Ι. Τομάζος), Μαϊλης, Λαθούρης (61′ Κιλασίν), Μπερετούλης, Λυριστής, Παλάζης (86′ Δ. Τομάζος)
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Τσαγκάρης, Ηλιάδης, Νυστάζος (78′ Ραμπότας), Κοτσάκι (83′ Πετράκης), Παπαγιαννόπουλος (56′ Κασεμάϊ), Τόπι, Φούκης, Μπουμπάκης, Λαουμτζής, Παπανικολάου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments