Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ιδανικό ξεκίνημα για Ηρακλή Μαριτσών!

Ιδανικό ξεκίνημα για Ηρακλή Μαριτσών!

0
Dodekanisos

Με 3-1 επικράτησε στα Μαριτσά ο τοπικός Ηρακλής του Άρη Αρχαγγέλου και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε το 2019.

Μέχρι το 20′ το ματς ήταν πολύ ισορροπημένο, από εκεί και πέρα όμως ο Ηρακλής πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και τις μετουσίωσε σε γκολ. Στο 31′ ο Σπάρταλης έπιασε ωραία κεφαλιά για το 1-0.Στο 45′ ο Μάλλιος με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 1-1. Ξανά κεφαλιά και γκολ στο 60′, με τον Φελεσάκη για το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γεωργαλλής , που με πέναλτι στο 65′ έκανε το 3-1. Το ματς οι δύο ομάδες το ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες, αφού Παφιάκης και Καλοπήτας είδαν δεύτερη κίτρινη κάρτα για κάποιες αψιμαχίες τους και έτσι πήραν τον δρόμο προς τα αποδητήρια στο 84′.

Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Κουμέντος, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Φελεσάκης, Σκόρπος (89′ Τσαλώλης), Ανδρεόπουλος, Λερογιάννης, Σπάρταλης (85’Καλαϊτζίδης), Κούρος (76′ Βασιλώττος), Γεωργαλλής (90′ Καρίκης)
ΆΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Καραγιάννης, Δημουλάς, Δανάς (88′ Μπαρμπαντώνης), Καλοπήτας, Πομπού, Παπαοικονόμου, Θοδωρή, Δουκίσσης (65′ Μαγιόγλου), Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Δημητριάδης (90′ Σφυριαλλάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments