Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Είχε… Δράκο!

Είχε… Δράκο!

0
fasi6
Dodekanisos

Ο Φοίβος ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με την ΑΕ Κω, που έκλεισε την αυλαία της 9ης  αγωνιστικής της Α1 Δωδεκανήσου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Λευτέρης Δράκος που με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 11 στο φετινό πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι δε διεκδικούσε δάφνες ποιότητας στο πρώτο μέρος, αφού οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με αποκλειστικό σκοπό τη διασφάλιση του μηδέν στα μετόπισθεν. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος τόσο ο Φοίβος όσο και η ΑΕ Κως βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες. Στο 72΄ έγινε η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση. Ο Λευτέρης μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Καραμούτα, κέρδισε τις κόντρες και με εύστοχο πλασέ εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.
ΟΙ συνθέσεις των δύο ομάδων:
Φοίβος: Τζουμάκας, Καρύδης, Χριστοδούλου (70’Χαριτιώπουλος), Φυλακούρης, Ντόστι, Δημητρόπουλος (80′ Πούτσκα), Σάββενας, Μπιλιάς, Ορφανίδης Μ., Ορφανίδης Σ (43′ Καστρινάνκης)., Δράκος Λ
Α.Ε Κως: Καραμούτας, Γκουγκουλάκης, Ζαμάγιας, Πης (88′ Λέντζας), Δραμουντανής (46′ Σταματίου), Φορτσέτι, Μαριάς, Βακουφτσής, Αγγελόπουλος, Φυτάς, Πλατέλλας (80′ Καρακιόζης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments