Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ιατρικό τσεκ για τους «θαλασσί»

Ιατρικό τσεκ για τους «θαλασσί»

0
kolossos iatrika
Dodekanisos

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι παίκτες που απαρτίζουν το «ρόστερ» του Κολοσσού πέρασαν χθες από ιατρικές εξετάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το απαραίτητο και υποχρεωτικό «ιατρικό τσεκάρισμα» έγινε στην Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Euromedica. Ο Άρης Λυκογιάννης με τους συνεργάτες του μπορούν άφοβα λοιπόν να δουλέψουν και χαλαρά αλλά και εντατικά με τους παίκτες στις προπονήσεις της προετοιμασίας για το φετινό πρωτάθλημα στην basket league. Η σχετική ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει τα εξής:
«Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν με απόλυτη επιτυχία στη Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, οι αθλητές μας, υπό την επίβλεψη του Ιατρού της ομάδας μας Μιχάλη Μακέστα-Ορθοπαιδικού.
Για μία ακόμη χρονιά η Euromedica Ρόδου, η οποία είναι πάροχος υγείας της ομάδας μας, φιλοξένησε όλους τους «θαλασσί», οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα που παρείχε στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους Δημήτριο Ασημακίδη- Διευθύνοντα Σύμβουλο και τη Χιονία Βασιλειάδου-Γενική Διευθύντρια της κλινικής καθώς και το προσωπικό και τους Ιατρούς της κλινικής Βασίλειο Πρωτόπαπα-Καρδιολόγο και την Άννα Χαρίτου-Βιοπαθολόγο Μικροβιολόγο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments