Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ιάλυσος: Ξεκίνημα με ισοπαλία στη Σύρο

Ιάλυσος: Ξεκίνημα με ισοπαλία στη Σύρο

0
Dodekanisos

«Άγγιξε» ένα πολύτιμο «διπλό» ο Ιάλυσος στη Σύρο καθώς προηγήθηκε με 2 – 0 απέναντι στην τοπική Ελλάς αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των «ειδικών αγώνων» μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική και το αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση στους «ερυθροκίτρινους» που συνολικά ήταν καλύτερη και είχαν και το σημαντικό προβάδισμα.

Στο 28’ ο Λαλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ).
Στο 37’ μετά από σέντρα του Μπάρδου από τα αριστερά, ο Χατζησάββας με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 59’ ο Χατζησάββας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ενώ η μπάλα «βρήκε» σε αμυνόμενο, πέτυχε το 0 – 2.
Στο 77’ ο Ραμπαβίλας έκανε το σουτ από καλό σημείο αλλά ο Ανδρούτσος δεν αιφνιδιάστηκε και απόκρουσε.
Στο 78’ μετά από πολύ ωραία σέντρα, ο Πρίντεζης με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2 – 1.
Στο 86’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τον άξονα, ο Συριανός με πλασέ πάνω στην κίνηση από την καρδιά της άμυνας του Ιάλυσου έκανε το 2 – 2.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ: Παπαδόπουλος, Λάλας, Κολιάκος (75’ Μαραγκός), Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μανουδάκης (75’ Μπαλόπητας), Μπούνας, Μάϊπας, Σαββίδης, Ραμπαβίλας, Περιάλης
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Γκέζος, Χατζησάββας, Ρούσσος, Ρεκλείτης, Σπαχιού, Λερογιάννης, Ιντριζάϊ, Πατσίλης (80’ Θεοχαρόπουλος), Τερζίου, Μπάρδος (84’ Σούλτς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments