Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΙΑΛΥΣΟΣ: Το πάλεψε αλλά…

ΙΑΛΥΣΟΣ: Το πάλεψε αλλά…

0
Dodekanisos

Αν και στάθηκε αρκετά καλά κυρίως στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ιάλυσος δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα σον Ασπρόπυργο γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1- 0 από την τοπική ομάδα. Σαν να μην έφθανε αυτό έχασε και τρεις παίκτες με τραυματισμούς στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Μόλις στο 10’ ο Μαραγκουδάκης έφυγε από το παιχνίδι με τραύμα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο Κουγιός ο οποίος όμως με τη σειρά του έδωσε τη θέση του στον Μπαρέτα στο 33’ καθώς τραυματίστηκε! Στο 41’ έφυγε με τραυματισμό και ο Ρεκλείτης και τη θέση του πήρε ο Αυγενικού.
Παρόλα αυτά, οι «ερυθροκίτρινοι» πάλεψαν στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας μάλιστα αισθητή την παρουσία τους και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουν. Στο 63’ ο Σερτζίνιο έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 70’ ο Νατσιόπουλος έκανε ένα καλό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Επειδή όμως η μπάλα τιμωρεί, στο 88’ ο Ασπρόπυργος έχασε μια σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά ο Πίντο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανδρούτσο από θέση τετ α τετ. Η συνέχεια άνηκε όμως και πάλι στον Ιάλυσο αλλά ο Νατσιόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία σουτάροντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων από πλεονεκτικό σημείο.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατμετζής (Γαρεφαλάκης, Μαυραντωνάκης). Στο 92’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Μπαρέτας.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Λογοθέτης, Νικολακάκης, Νικολάου, Γκατζολάρι (92’ Καμπούρης), Κάκο (Σγκούρι), Πίντο, Σρέσκοβιτς, Βασιλείου (73’ Ζαχαρός)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Χειμωνέττος Κ., Ρεκλείτης (41’ λτ. Αυγενικού), Χατζηδήμπας, Μαραγκουδάκης (10λτ. Κουγιός, 33’ λτ. Μπαρέτας), Σερτζίνιο, Νατσιόπουλος, Γιώργου, Φράγκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments