ΙΑΛΥΣΟΣ: "Τέλος" και ο Μαρτσάκης, όλες οι κινήσεις

0

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξέδωσε η διοίκηση του Ιάλυσου. Παράλληλα ενημερώνει πως παρελθόν αποτελεί και ο Μαρτσάκης. Αναλυτικά:
“Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ στην προσπάθεια της για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα το νέο έτος, με σκοπό την σωτηρία της ομάδας από τον υποβιβασμό, προέβη στην ανανέωση του ρόστερ της αποκτώντας ποδοσφαιριστές με κίνητρο να αγωνιστούν στην κατηγορία και με όρεξη για δουλεία.
Οι πρόσφατες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, έγιναν με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της ομάδας μας .
Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού είναι οι :
Μπάρδης Τίμης, Σεργκει Κουντικ, Ντιατά Σεκούμπα,Νίκος Πάτας, Μαστραντωνάκης Ανδρέας, Πριονάς Ιωάννης, Τασιούλης Αγγελος, Κυριλλίδης Σωκράτης, Χειρίτραντας Θεόδωρος.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πείσμα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και οι προσωπικοί τους.

Παρελθόν επίσης αποτελεί από την ομάδα μας ο Στέφανος Μαρτσάκης ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Από αυτή την Κυριακή 12/01/2020 στη 13:00 η ομάδα μας κάνει νέα αρχή με έναν και μόνο στόχο. Όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ιαλυσού και του νησιού είναι απαραίτητος στο δύσκολο αγώνα με την ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!
Να είσαι εκεί!’