Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τον Ιάλυσο!

Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τον Ιάλυσο!

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Αν και κρατούσε την νίκη στα «χέρια» του, το εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι του Λούκας στο 91′, επέτρεψε στη Νίκη Βόλου να αποχωρήσει με την ισοπαλία (1-1) από το «Οικονομίδειο» στάδιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League (νότιος όμιλος). Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Μαστραντωνάκη, για να ισοφαρίσει ο Αργεντινός στο τελικό 1-1. Πέμπτο ματς χωρίς «τρίποντο» για τους γηπεδούχους (μία ήττα από τον Α.Σ. Ρόδος και τέσσερις ισοπαλίες με Αστέρα Βλαχιώτη, Καλαμάτα, Αιγάλεω και Νίκη Βόλου). Ο Ιάλυσος, είχε την δυνατότητα να «καθαρίσει» νωρίτερα το παιχνίδι μιας και στο 86′ είχε κλασσική ευκαιρία, για να σκοράρει χωρίς όμως να το καταφέρει.  Στον αντίποδα, φαίνεται πως η αλλαγή προπονητή και η άφιξη του Αλέκου Βοσνιάδη αντί του Στάικου Βεργέτη έδωσε την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται η ομάδα του Βόλου, ώστε να «ξεκολλήσει» από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. 

Ο αγώνας: 

Τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης ήταν άκρως ισορροπημένα. Η Νίκη Βόλου εισήλθε με διάθεση να πιέσει, ωστόσο ο Ιάλυσος «άντεξε» και πέρασε στην αντεπίθεση. Συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Ο Σταθόπουλος, προέβη στη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο ανενόχλητος Μαστραντωνάκης σκόραρε με κεφαλιά το 1-0. Ο Περιστερίδης απέκρουσε, όμως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή σύμφωνα με υπόδειξη του πρώτου βοηθού Νίκου Τοροσιάδη. Στο 35′ ο Παπουτσογιαννόπουλος δοκίμασε σουτ από πλεονεκτική θέση, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Περιστερίδη. Το ημίχρονο τελείωσε 1-0 υπέρ του Ιάλυσου. 

Με την ίδια επιθετική διάθεση εισήλθε και στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου. Μάλιστα, απώλεσε καλή στιγμή στο 46ο λεπτό, όταν ο Καλουτσικίδης έβγαλε συρτή σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα της εστίας, αλλά ο Ροχάνο δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα. Ανεπανάληπτο τετ – α – τετ με τον Ανδρούτσο είχε ο Ροχάνο στο 59′. Ο Γκονζάλεζ τον βρήκε με τρομερή κάθετη πάσα, αλλά ο τερματοφύλακας των «τοξοβόλων» βγήκε «αστραπιαία» και μπλόκαρε την μπάλα. Στο μεταξύ, ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση, ο Ιάλυσος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Στο 86′ ο Μπουσάι βρήκε τον Χριστόπουλου, ο τελευταίος σούταρε από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι! Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+1′ ο Τζοβάρας σέντραρε και ο Λούκας με τρομερό ανάποδο ψαλιδάκι ισοφάρισε στο τελικό 1-1, στερώντας από τον Ιάλυσο την νίκη! 

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας) 

Βοηθοί: Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Χρήστος Πλακάς (Δυτικής Αττικής) 

Τέταρτος: Βασίλης Στάμος (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Τερζίου, Σκεντεράι, Μπουσάι, Καρπαθάκης, Μανιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούσσος, Παπαδόπουλος (80′ Χριστόπουλος), Μαστραντωνάκης (86′ Πατσίλης), Σταθόπουλος (71′ Γιώργου).

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Αλιατίδης (88′ Σαλαμούρας), Τσιμπούκας (88′ Αργύρης), Μπαλάφας (66′ Τζοβάρας), Καλουτσικίδης, Πολίμος, Μέτσε, Γκαρσία, Κρουθ (66′ Ντομίνγκεζ), Τσιώλης (38′ Γκονζάλεζ), Ροχάνο.



 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments