Ιάλυσος: Επέκταση της συνεργασίας με την ERREA SPORT

H διοίκηση του Γ.Α.Σ Ιάλυσος ανακοινώνει “την επέκταση της  συνεργασία της με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού ERREA SPORT, που θα αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού της ανδρικής ομάδας καθώς και των Ακαδημιών του συλλόγου.

H Erreà Sport SPA είναι ιταλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή αθλητικού ρουχισμού. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό brand, αναγνωρισμένο τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Erreà ιδρύθηκε το 1988 στο San Polodi Torrile στην Πάρμα από την οικογένεια Gandolfi και χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την προσοχή στη λεπτομέρεια στο design αλλά και στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα σε λίγα χρόνια αναπτύχθηκε ραγδαία. Εξελίχθηκε σε βασικό χορηγό μεγάλου αριθμού αθλητικών συλλόγων, από Ακαδημίες και ερασιτεχνικά σωματεία, μέχρι σε κάποιες εκ των πιο φημισμένων ομάδων παγκοσμίως, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο σκληρές απαιτήσεις, σε όλα τα σπορ.

Η συνεργασία αυτή πραγματοποιήθηκε μέσω του καταστήματος αθλητικών ειδών, SPORT PLUS  του Νίκου Κρομμύδα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλειδών στην Ιαλυσό και αποτελεί αντιπρόσωπο της Erreà Sport SPA στην Ρόδο”.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments