Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ιάλυσος: Έντονο το ντόπιο στοιχείο

Ιάλυσος: Έντονο το ντόπιο στοιχείο

0
Dodekanisos

Έντονο αναμένεται το νεανικό ντόπιο στοιχείο στο νέο Ιάλυσο. Είναι κάτι που επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος ο οποίος γνωστοποιεί τους νεαρούς παίκτες που θα απαρτίζουν το νέο ρόστερ. Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ πιστή στο πλάνο της για τη δημιουργία μιας ομάδας με ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και κυρίως από τις ακαδημίες της ανακοινώνει σήμερα την επιστροφή στο ρόστερ, των ποδοσφαιριστών Γκουγκουντρή Παύλου και Αζεμάι Ταουλάν .

Παράλληλα, μετά τις καλές εντυπώσεις που άφησαν με την ομάδα νέων στο πρωτάθλημα της προηγούμενης χρονιάς, προωθούνται στην ανδρική ομάδα οι ποδοσφαιριστές : Αναγνώστου Μάρκος, Κιλασίν Κεμάλ, Καραμανώλης Μαρτίνος, Σαββάκης Γρηγόρης, Τσιροδήμος Κωνσταντίνος.
Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την άριστη δουλειά που γίνεται στον τομέα των ακαδημιών της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια και αποτελούν παράδειγμα προς τα νέα παιδιά ότι με την σωστή καθοδήγηση και την σκληρή δουλειά μπορούν να καταφέρουν τους στόχους τους.

Από την πλευρά της η διοίκηση θέλοντας να δείξει τον σεβασμό, αλλά και την εμπιστοσύνη της προς τα νεαρά παιδιά του συλλόγου, δίνει την ευκαιρία σε όσους εργάστηκαν σκληρά με υπομονή και επιμονή, να αγωνιστούν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments