Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ιάλυσος – Αιγάλεω 1-1: Μπορούσαν τη νίκη οι «τοξοβόλοι»

Ιάλυσος – Αιγάλεω 1-1: Μπορούσαν τη νίκη οι «τοξοβόλοι»

0
O Καρπαθάκης ανοίγει το σκορ στο 22' για τον Ιάλυσο με πέναλτι
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Αν και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 στο 22′ με εύστοχη εκτέλεση του Καρπαθάκη, το Αιγάλεω κατόρθωσε να ισοφαρίσει (1-1) με την κεφαλιά του Μπουρλάκη και να φύγει «αλώβητο» από το «Οικονομίδειο» στάδιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League (Νότιος Όμιλος). Αδίκησαν τους εαυτούς τους οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ, καθώς θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την νίκη και τελικά το «πλήρωσαν», με το Αιγάλεω να κατορθώνει να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.  

Το ματς: 

Στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και ο Ιάλυσος είχε την διάθεση να πιέσει σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που «χάλασε» το παιχνίδι από πλευράς φιλοξενούμενων, που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τόσο πολύ την μπάλα. Ο Ιάλυσος πήρε αυτό που δικαιούταν βάση απόδοσης όταν στο 21ο λεπτό ο Ρούσσος έβγαλε υπέροχη βαθιά μπαλιά και ο Γκέζος που έγινε αποδέκτης, ανατράπηκε από τον Αναστασίου. Ο διαιτητής Κακουλίδης, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον βοηθό του, υπέδειξε την παράβαση. Ο Καρπαθάκης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Μετά το γκολ το Αιγάλεω ανέβασε ρυθμό και απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1. Ο Οικονομόπουλος βρήκε τον Μπαρμπαρούση, αλλά στο τετ-α-τετ με τον Ανδρούτσο και όντας υπό πίεση σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με τον Ιάλυσο να προηγείται στο σκορ 1-0 κόντρα στο Αιγάλεω. 

Με την ίδια προσήλωση και απολύτως συγκεντρωμένοι εισήλθαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ. Ναι μεν παραχώρησαν αρκετά την κατοχή στο Αιγάλεω, ωστόσο είχαν κλείσει άψογα τους χώρους και πιέζοντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, έψαχναν ένα δεύτερο γκολ, για να «κλειδώσουν» την νίκη. Ο Ιάλυσος «άγγιξε» το 2-0 τόσο στο 64′ όσο και στο 65′. Αρχικά ο Σκεντεράι πέρασε τρομερή κάθετη μπαλιά για τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πλάσαρε στην αγκαλιά του Σικαλιά, ενώ ένα λεπτό μετά ο Παπουτσογιαννόπουλος πάτησε περιοχή και από θέση βολής σημάδεψε το δοκάρι! Στο 66′ ακόμα ένα σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου απομάκρυνε σε κόρνερ ο Σικαλιάς. Μετά από αρκετή ώρα είχαμε καλή στιγμή. Συγκεκριμένα στο 81′ ο Γκέζος έβγαλε πολύ καλή κάθετη μπαλιά για τον Παπαδόπουλο, όμως ο Σικαλιάς βγήκε αστραπιαία και μπλόκαρε. Κόντρα στην ροή του ματς το Αιγάλεω βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, όταν στο 85ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Χαντί, ο Μπουρλάκης κέρδισε άπαντες στον αέρα και με κεφαλιά σκόραρε για το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Δαυίδ Πριόνας (Εύβοιας)

Τέταρτος: Θεόδωρος Πουλόπουλος (Πειραιά)

Παρατηρητής: Νίκος Φαντόπουλος (Πειραιά)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ιάλυσος (Βαγγελης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Σκεντεράι, Τερζίου, Καρπαθάκης, Μανιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος (83′ Καντούτσης), Ρούσσος, Παπαδόπουλος (83′ Σταθόπουλος), Μαστραντωνάκης, Χριστόπουλος (62′ Μπουσάι).

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιας, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος (72′ Τσίτσαρης), Βλάχος, Μαχαίρας (57′ Μπουρλάκης), Σταματάκης (72′ Λάσκαρης), Μπαρμπαρούσης, Ουερέ (45′ Χαντί), Τσιλιγκίρης (87′ Κασνέτση).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments