Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ζωντανός» για την άνοδο!

«Ζωντανός» για την άνοδο!

3
15
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Ιάλυσος κέρδισε με 2 – 0 και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στο «Οικονομίδειο» και παρέμεινε «ζωντανός» στην κατάκτηση της 1η θέσης που οδηγεί στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική. Η νίκη των πρωταθλητών Δωδεκανήσου είναι απόλυτα δίκαιη, δεδομένου ότι ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο τους. Διαβάστε αναλυτικά για το φιλμ του αγώνα καθώς και για τα σχόλια όπως έγιναν στην live ενημέρωση.


Το φιλμ του αγώνα

Στο 3′ ο Πανόπουλος έκανε ένα αδύναμο σουτ το οποίο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μπακόλα ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα.
ΣΧΟΛΙΟ (15′): Καλύτερος ο Ιάλυσος στα πρώτα είκοσι λεπτά. Έχει την υπεροχή αλλά ακόμα δεν μπορεί να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.
Στο 22′ ο Σταυλάς έκανε δυνατό σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Μπακόλας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 29′ ο Παφιάκης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά αλλά ο Μπακόλας έδιωξε τη μπάλα με γορθιές και αυτή κατέληξε πλάγιο άουτ.
ΣΧΟΛΙΟ (30′): Μετά από 30 λεπτά το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται. Ο Ιάλυσος εξακολουθεί να είναι πιο επιθετικός αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. 
Στο 34′ ο Σταυλάς έκανε μια ατομική προσπάθεια από τα δεξιά και με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 42′ ο Χατζηφούντας έκανε σέντρα σουτ από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και στη συνέχεια διώχθηκε από τους αμυνόμενους.
Στο 43′ ο Ρεκλείτης έκανε την κάθετη πάσα στον Σπάρταλη ο οποίος όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα καθώς ο Μπακόλας γρήγορα και μπλόκαρε,
ΣΧΟΛΙΟ (ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Πολύ καλύτερος ο Ιάλυσος στα πρώτα 45 λεπτά. Έχει την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά του λείπει το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν άμεσα την εστία του Κεφάλα.
Στο 50′ ο Πανόπουλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, πάσαρε στον Σπάρταλη ο οποίος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 52′ ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Σπάρταλης ήταν αμαρκάριστος και έκανε το πλασέ αλλά ο Μπακόλας απόκρουσε ενστικτωδώς. Στην συνέχεια απομάκρυναν τη μπάλα οι αμυνόμενοι.
55′ ΚΟΚΚΙΝΗ καρτα: Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Σιούμας ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Δράκο.
Στο 59′ μετά από λάθος συννενόηση του Μπακόλα με τους αμυνόμενους, ο Παφιάκης βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο και έκανε σουτ αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε με κεφαλιά ο Μπερμπάτης.
Στο 60′ ο Ρεκλείτης έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
ΣΧΟΛΙΟ (60′): Ο Ιάλυσος ανέβασε και άλλο στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και πιέζει την αντίπαλη εστία για να σκοράρει. Οι αντίπαλοι στο ξεκίνημα της επανάληψης έχουν ανεβάσει κάπως την απόδοση τους χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν κάτι. Ο Ιάλυσος δείχνει ο απόλυτος κυρίαρχος, ειδικά μετά το 55′ όπου οι αντίπαλοι του έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 61′ ο Σταυλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, έκανε τη συρτή πάσα αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε πλάγιο.
ΓΚΟΛ! Στο 64′ ο Χατζηφούντας έκανε με τακουνάκι πάσα στον Παφιάκη που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε διαγώνια κάνοντας το 1 – 0.
ΓΚΟΛ! Στο 66′ ο Ρεκλείτης με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (στο “παραθυράκι”) κάνοντας το 2 – 0.
ΣΧΟΛΙΟ (75′): Ήταν θέμα χρόνου έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι να μπορέσει ο Ιάλυσος να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα. Απλά μετέτρεψε σε γκολ την κατάλληλη χρονική στιγμή, την ανωτερότητα του.
Στο 85′ ο Αμπελάς έκανε κάθετη πάσα στον Πανόπουλο που είχε προωθηθεί και αυτός από θέση τετ α τετ κατάφερε να περάσει τον τερματοφύλακα αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα η οποία κατέληξε άουτ.
Στο 87′ ο Γιουβανέλης εκτέλεσε κόρνε και ο Αθανασόπουλος έκανε την κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε και πάλι κόρνερ. Το εκτέλεσε αυτή τη φορά ο Τσουμάνι, με τον Αθανασόπουλο να κάνει νέα κεφαλιά αλλά αυτή τη φορά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Διαιτητής: Ρατσιάτος (Καραγεώργος, Νενεκούμης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Πανόπουλος, Σαχίνης, Πελέκης (80′ Μαλλιάκας), Σταυλάς, Κρομμύδας Γ. (63′ Καρπαθάκης), Παφιάκης, Σπάρταλης (70′ Αμπελάς), Χατζηφούντας, Δράκος, Ρεκλείτης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Λέκκας, Στεφανής (67′ Βαζέχα), Σιούμας, Μπερμπάτης, Ιωσήπου, Καρποντίνης, Μαρκομιχάλης (67′ Κατσιγιάννης), Φώσκολος (80′ Τσουμάνι), Αθανασόπουλος, Γιουβανέλης

Αλέξανδρος Δραγάτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ANTE
ANTE
9 years ago

ANTE VALTE ENA GOALL!!!!!!!!!!!!!!

stavros
stavros
9 years ago

nai re anatrixiasame me tin emfanisi sas……..dn uparxei periptwsi na vgeite…….

FOUKOS
FOUKOS
9 years ago

e nai afou to les esi, etsi tha einai.Mono prosexe otan teleiwsoun ta mbaraz min eksafanisteis stin tripa sou kai se psaxnoume, tiflopontika…