Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ιάλυσος: Νέα επίδειξη δύναμης

Ιάλυσος: Νέα επίδειξη δύναμης

0
ialisos iraklis
Dodekanisos

Άλλη μια άνετη νίκη πέτυχε ο Ιάλυσος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Επικράτησε στο «Οικονομίδειο» με 6 – 0 των Ιπποτών σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Ιαλυσού η οποία έχει το απόλυτο έως τώρα παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Μόλις στο 2’ ο Παφιάκης με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε νωρίς νωρίς το 1 – 0. Στο 20’, ο Σπάρταλης με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0 ενώ στο 40’ ο Κρομύδας πάσαρε στον Σταυλά και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του (3 – 0). Στο 58’ ο Σπάρταλης δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Δράκος (4 – 0). Στο 67΄ ο Σπάρταλης ανατράπηκε εκ νέου μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα να δοθεί νέο πέναλτι. Αυτή τη φορά το εκτέλεσε ο Παφιάκης κάνοντας το 5 – 0. Στο 76’ ο Σπάρταλης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 6 – 0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάζαρος Δουλγέρης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Σταυλάς, Παφιάκης, Πελέκης (65’ Ντέμκολι), Καρπαθάκης, Σπάρταλης, Μαριάς, Δράκος (60’ Αγγελόπουλος), Κρομμύδας, Μαλλιάκας, Πανόπουλος (65’ Σαχίνης)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Παπαδόπουλος, Ζωάννου, Ταφάνι, Χατζηκαλημέρης, Μαρίνος (46’ Κ. Πλαγγέντης), Βρετινάρης, Οικονομίδης, Χατζημιχαήλ, Πλαγγέντης (63’ Βαρδόπουλος), Αλιάϊ, Καραμπάντζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments