Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ιάλυσος – Φοίβος live 2 – 1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ιάλυσος – Φοίβος live 2 – 1 (ΤΕΛΙΚΟ)

0
34
Dodekanisos

Ο Ιάλυσος υποδέχεται αυτή την ώρα τον Φοίβο Κρεμαστής στο Οικονομίδειο γυμναστήριο της Ιαλυσού στο μεγάλο ημιτελικό του κυπέλλουη της Δωδεκανήσου. Το news12 σας προσφέρει live (τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ) την εξέλιξη του παιχνιδιού το οποίο παρακολουθεί πάρα πολύ κόσμος. Το μόνο που έχετε να κάνει εσείς είναι να πατάτε το refresh ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 10’ ο Χατζηφούντας ανατράπηκε από τον Κεφάλα μέσα στον περιοχή κα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σπάρταλης και έκανε το 1 – 0.

Στο 13’ ο Μαθιός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν από κοντά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.

Στο 20’ μετά από λάθος πάσα του Λαμάϊ, ο Μαθιός πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Ιάλυσου (2 – 0)

ΣΧΟΛΙΟ: Συμπληρώθηκαν 35 λεπτά αγώνα με τον Ιάλυσο να είναι πολύ καλύτερος και να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Φοίβος προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα αλλά δεν είναι σε καθόλου καλή ημέρα.

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Ο Ιάλυσος δίκαια προηγείται στα πρώτα 45 λεπτά δεδομένου ότι είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του. Ειδικά στα πρώτα 35 λεπτά όπου όπως γράφαμε και πιο πριν έχει τον απόλυτο έλεγχο. Η ομάδα της Κρεμαστής μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να δείξει ένα κάπως καλύτερο πρόσωπο χωρίς όμως και πάλι να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Τίμου Λουτριώτη.

Στο 55’ ο Φοίβος ζητάει πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αθανασίου μετά από σέντρα του Γαργάλη

ΣΧΟΛΙΟ: Με τη συμπλήρωση 60 λεπτών αγώνα, ο Φοίβος παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Έχει αποκτήσει την κατοχή της μπάλας και προσπαθεί να γίνει πιο ουσιαστικός αναζητώντας τον ελεύθερο διάδρομο προς την αντίπαλη περιοχή. Η ομάδα της Κρεμαστής θέλει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να μπορέσει να μπει και πάλι στο παιχνίδι.

Στο 60’ ο Σταυλάς έκανε ωραία πάσα στον Μαθιό ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Στο 62’ ο Δελαπόρτας εκτέλεσε φάουλ, ο Αθανασίου πήγε να διώξει με κεφαλιά κα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λουτριώτη (κόρνερ)

Στο 83′ ο Ορφανίδης μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε από πολύ κοντά όμως ο Λουτριώτης κατάφερε να αποκρούσει και στη συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Ιάλυσου

ΣΧΟΛΙΟ: Εξακολουθεί το ίδιο σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φοίβος έχει την κατοχή, φαίνεται να έχει κλείσει στα τελευταία λεπτά τον Ιάλυσο στα καρέ του, όμως αδυνατεί να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία.

Στο 86′ ο Δελαπόρτας εκτέλεσε κόρνερ, ο Λουτριώτης έκανε άστοχη έξοδο και ο Ορφανίδης πήρε την κεφαλιά για να κάνει το 2 – 1.

Διαιτητής είναι ο Κυρίτσης και «βοηθοί του οι κ. Τσέτσος και Σαρρής.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Σπάρταλης (77′ Γκινής), Καρπαθάκης (84′ Φυλακούρης), Χατζηφούντας, Μαθιός (61′ Χειμωνέττος), Μπιγκό

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Γαργάλης (58′ Ορφανίδης), Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Γεωργαλλής, Μπιλιάς, Αρχοντούλης (65′ Μόσχος), Παϊζάνος (16′ λ.τ. Λαμάϊ), Φελεγκάκης, Αγγελόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments