Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κρατά την τύχη στα χέρια του!

Κρατά την τύχη στα χέρια του!

12
ialisos panigiria3
Dodekanisos

Ο Ιάλυσος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του αγώνα με τον Φοίβο Κρεμαστής! Οι «ερυθροκίτρινοι» κέρδισαν τον Φοίβο με 2 – 1 στο «Οικονομίδειο» και πλέον έχουν την πολυτέλεια να πάνε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Ρόδο για δυο αποτελέσματα (ευνοούνται και με την ισοπαλία). Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου έπαιξαν καλύτερα από τον αντίπαλο τους, ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου διάστημα στο οποίο ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης. Και στο πρώτο όμως είχαν συνολικά την υπεροχή με εξαίρεση ίσως ένα διάστημα στο οποίο ο Φοίβος ανέβασε στροφές και με μια προσωπική ενέργεια του Δελαπόρτα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Διαβάστε το φιλμ του αγώνα, όπως αυτό αποτυπώθηκε στη live κάλυψη του news12.

Στο 4′ ο Παπαδημήτρης έκανε κοντινή κεφαλιά αλλά ο Κεφάλας απόκρουσε
ΓΚΟΛ 75’: Ο Μαθιός με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας νωρίς νωρίς το 1 – 0.
Στο 15′ ο Παφιάκης έκανε ένα σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Μετά από 21 λεπτά στο Οικονομίδειο, ο Ιάλυσος μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Ο Φοίβος στα τελευταία λεπτά προσπαθεί να γίνει πιο επιθετικός αλλά είναι φλύαρος.
Στο 27΄ο Χατζηφούντας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ι Κεφάλας απόκρουσε ωραία τη μπάλα.
Στο 29′ ο Αξιώτης έκανε ένα μακρινό σουτ αλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
ΓΚΟΛ: Στο 40′ ο Δελαπόρτας με ένα ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.
Στο 47′ ο Μαθιός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε διότι ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ
Στο 49′ ο Παφιάκης από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά πάνω στον τερματοφύλακα.
Στο 50′ ζήτησε πέναλτι ο Ιάλυσος μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Μαθιός από τον Φελεγκάκη αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 53′ ο Μαθιός προσπάθησε να πλασάρει από πάνω τον εξερχόμενο Κεφάλα αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τ δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Πιο επιθετικός ο Ιάλυσος στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δείχνουν τουλάχιστον μέχρι και το 60′ να ελέγχουν τον αγώνα και να προσπαθούν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα.
Στο 71′ ο Σπάρταλης πλάσαρε από θέση τετ α τετ αλλά ο Κεφάλας έδιωξε με τα πόδια
Στο 74′ ο Χαυτζηφούντας μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο Κεφάλας και πάλι με υπερένταση μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 76′ ο Μαθιός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά και πάλι ακυρώθηκε ως οφσαϊντ.
Στο 80′ ο Χατζηφούντας έκανε μι ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Κεφάλα, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
ΓΚΟΛ Στο 86′ ο ΣΠάρταλης έκανε την μπαλιά και ο Μαθιός μέσα από την μικρή περιοχή με πλασέ έκανε το 2 – 1 για τον Ιάλυσο.
Διαιτητής είναι ο Γιαννουκάς (Σταμάτης Γιακουμάκης, Σταυρούλιας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λλουτριώτης, Παπαδημήτρης, Αθανασίου, Μαλλιάκας (55′ Σπάρταλης), Χατζηπέτρος, Ρεκλείτης, Φυλακούρης, Παφιάκης, Χατζηφούντας, Μαθιός (92’ Καρπαυθάκης), Σταυλάς
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφαλας, Λαμάϊ, Δελαπόρτας, Γεωργαλλής (72′ Χριστοδούλου), Μόσχος, Οορφανίδης, Αξιώτης, Τζιβίλογλου, Φελεγκάκης, Γαργάλης (51′ Τζεμαλάϊ), Αρχοντούλης (47′ λ.τ. Αγγελόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megalos
Megalos
9 years ago

Σταύρου βάλε ακόμη έναν αμυντικό!!!πως θα ανέβεις παίζοντας με 4 στόπερ;;;

Οκ
Οκ
9 years ago

Φιλε δεν εχεις άδικο, αλλα το θεμα ειναι οτι αυτη την στιγμη διεκδικεί πρωτάθλημα σε σχέση με κατι αλλους που ειναι πλέον σπίτι τους και έχουν ξοδέψει ενα σκασμό λεφτα αέρα.

triantenos
triantenos
9 years ago

th egine re fivara ? pali p…… ? sas eipa iste mono gia to karnabali ΚΑΜΟΥΖΕΛΕΣ. και καψωσατε που σας παρατισε ο λουτριοτης και τον βριζατε?για να βριζετε μαλλον τον θελατε ενω εμει που πηρατε τον κεφαλα στα αρ…. δεν εκανε για τον ιαλισο

asxetos
asxetos
9 years ago

me 6 epeze oxi me 4,esu sigoura den isoun sto gipedo i eisai kapios apo tous ponemenous,o staurou mou eipe ela tin tetarti na panigirisete mazi giati varethike fetos me tis koupes….

megalos
megalos
9 years ago

[quote name=”asxetos”]me 6 epeze oxi me 4,esu sigoura den isoun sto gipedo i eisai kapios apo tous ponemenous,o staurou mou eipe ela tin tetarti na panigirisete mazi giati varethike fetos me tis ko
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΝΤΩΣ, ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ 4 ΣΤΟΠΕΡ! ΜΑΛΛΙΑΚΑΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ

megalos
megalos
9 years ago

[quote name=”asxetos”]me 6 epeze oxi me 4,esu sigoura den isoun sto gipedo i eisai kapios apo tous ponemenous,o staurou mou eipe ela tin tetarti na panigirisete mazi giati varethike fetos me tis koupes….[/quote]
κ σου ξεκαθαριζω πως δεν ειμαι φιλαθλος καμιας ομαδας! το μονο που θελω ειναι ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΡΟΔΙΤΕς ΠΑΙΚΤΕΣ!!

Panosa22
Panosa22
9 years ago

mono o ialisos mporei na kaneis to kati parapano..kai to paixnidi tis tetartis tha erthei ena oraio x

Ουδέτερος
Ουδέτερος
9 years ago

Ροδίτικη ομάδα σημαίνει ομάδα με παίκτες που να σέβονται την ομάδα και τον τόπο που παίζουν μπάλλα. Δεν είδα ποτέ Ολυμπιακούς – Παναθηναικούς – Αεκτζήδες να λένε αν οι παίκτες είναι Αθηναίοι ή Πειραιώτες. Έλληνες ζητάμε όλοι να έχουμε. Μακάρι να είχαμε μόνο Ροδίτες στις ομάδες μας αλλά αυτό μάλλον ανήκει μόνο στα όνειρα. Δεν νομίζω να χαλάει κανέναν να έρχονται καλοί παίκτες στην ομάδα του και ας είναι και από άλλο μέρος. Μην βγάζουμε κόμπλεξ γιατί δεν φαίνεται και πολύ ωραίο.

2 μέρες έμειναν ...
2 μέρες έμειναν ...
9 years ago

Όποιος είδε την Ρόδο στο ντέρμπυ της Κυριακής, πολύ απλά είδε μπάλλα που είχαμε χρόνια να δούμε στο νησί. Απίστευτο πάθος από όλους τους παίκτες (υπάρχουν παίκτες που πραγματικά είναι για πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες) μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ας ελπίσουμε να δούμε ωραίο παιχνίδι και ο πρωταθλητής να ανέβει κατηγορία γιατί αλλιώς δεν έχει καμία σημασία ο τίτλος.

megalos
megalos
9 years ago

[quote name=”Ουδέτερος”]Ροδίτικη ομάδα σημαίνει ομάδα με παίκτες που να σέβονται την ομάδα και τον τόπο που παίζουν μπάλλα. Δεν είδα ποτέ Ολυμπιακούς – Παναθηναικούς – Αεκτζήδες να λένε αν οι παίκτες είναι Αθηναίοι ή Πειραιώτες. Έλληνες ζητάμε όλοι να έχουμε. Μακάρι να είχαμε μόνο Ροδίτες στις ομάδες μας αλλά αυτό μάλλον ανήκει μόνο στα όνειρα. Δεν νομίζω να χαλάει κανέναν να έρχονται καλοί παίκτες στην ομάδα του και ας είναι και από άλλο μέρος. Μην βγάζουμε κόμπλεξ γιατί δεν φαίνεται και πολύ ωραίο.[/quote]
ΟΥΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΒΓΑΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΟΙ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ!

asxetos
asxetos
9 years ago

des kai ena video toulaxiston pou epezan kai meta mila patata tiganiti

megalos
megalos
9 years ago

[quote name=”asxetos”]des kai ena video toulaxiston pou epezan kai meta mila patata tiganiti[/quote]
ρε φιλε ασχετε γιατι μαλλον εισαι ασχετος, δεν εχει σημασια που αγωνιζονται καποιοι, αλλα κ μονο η παρουσια τους στην ενδεκαδα προσδιδει κ την αγωνιστικη εικονα της ομαδας!!καλη επιτυχια για αυριο!!