Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ιάλυσος: Ευχάριστο πρωινό στη Λέρο

Ιάλυσος: Ευχάριστο πρωινό στη Λέρο

0
8
Dodekanisos

Ευχάριστο πρωινό πέρασε ο Ιάλυσος σήμερα στη Λέρο ο οποίος κέρδισε την τοπική Αθλητική Ένωση με 5 – 2 και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Ήταν η Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους «ερυθροκίτρινους» οι οποίοι είναι από τις ομάδες που έχουν το απόλυτο. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερη κριτική διότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος.
Μόλις στο 2’ ο Πελέκης με πλασέ από πολύ κοντά πέτυχε το 0 – 1 και στο 9’ ο Δράκος που έκλεψε τη μπάλα με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0 – 2. Στο 18’ ο Παφιάκης με σουτ έκανε το 0 – 3 και στο 30’ ο Τσάτσος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 1 – 3. Στο 47’ όμως ο Σπάρταλης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 4 και στο 80’ ο Τσιοφύλας με κεφαλιά μείωσε σε 2 – 4. Το τελικό 2 – 5 διαμόρφωσε ο Βασιλόπουλος στο 89’ με πέναλτι.
Α.Ε.Λ.: Γκούτογλου, Φουντουκάκης, Μπάκας, Καρπάθιος, Κοτσάνης, Τσάτσος, Γιαννουκάς (58′ Πλόχωρος Αρ.) , Ηλίας, Πλόχωρος Αντ., Φουντής, Καράγκιολης.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαριάς, Μαλλιάκας, Σταυλάς, Παφιάκης, Κρομμύδας, Σπάρταλης, Πανόπουλος, Πελέκης, Δράκος, Καρπαθάκης (70′ Bασιλόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments