Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ιάλυσος: Δεν υπάρχει βιασύνη

Ιάλυσος: Δεν υπάρχει βιασύνη

0
6
Dodekanisos

Καμία βιασύνη δεν υπάρχει στον Ιάλυσο σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι διοικούντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να περιμένουν τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας βέβαια να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα και μετά θα κάνουν τις μετεγγραφικές τους κινήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι με χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Χατζηνικήτας, ξεκαθάρισε πως «δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με κανέναν και ότι ακούγεται ή γράφεται δεν ισχύει» και πρόσθεσε και τα εξής:
«Είμαστε από τις ομάδες που θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε οπότε είναι λογικό να θέλουμε να μάθουμε πρώτα πως θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα και με ποιες ομάδες θα παίξουμε. Όταν γίνει αυτό, τότε θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να πούμε απολύτως τίποτα. Είναι πολύ νωρίς».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και με τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί από αυτούς είναι στα πλάνα του προπονητή Δημήτρη Παρασκευόπουλο για να παραμείνουν στην ομάδα, όμως θεωρείται δεδομένο ότι κάποιοι θα αποχωρήσουν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments