Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Ιάλυσος: Ασταμάτητος και στο κύπελλο

Ιάλυσος: Ασταμάτητος και στο κύπελλο

0
ialisos_apollon
Dodekanisos

Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά πέτυχε σήμερα ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε με 4 – 0 του Αστέρα Μασσάρων στο «Οικονομίδειο». Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να φθάσουν δίκαια στην κατάκτηση της νίκης.
Τα γκολ
To άνοιξε στο 20’ για την ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου. Ο Σταυλάς πάσαρε στον Δράκο και αυτός από θέση τετ α τετ δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 40’ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Παφιάκης από κοντά πέτυχε το 2 – 0.
Στο 51’ ο Μπαρτσελό με ισχυρό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 και στο 80’ ο Δράκος με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στη μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντώνης Παπαβασιλείου (Κόκκαλης, Γεωργάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Χατζημιχαήλ. Πιτσουρδάκης, Κρομμύδας, Παφιάκης, Καρπαθάκης, Μπιγκό, Δράκος (89’ Γερογιάννης), Μπαρτσελό, Σταυλάς (80’ Γκλάβας)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός, Χατζημανώλης, Παλογιάννης (60’ Κότκα), Λαγοπάτης, Κιλασίν, Λαουδίκος, Λούππος (50’ Μουσακίνιας), Μίρτσεβ, Παπαδόπουλος, Χατζηπαυλής, Διονυσακόπουλος (82’ Νικήτας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments